Heureka.sk - nákupný radca
Vyber produkt > Porovnaj ceny > Nakupuj výhodne

LG KP500 Cookie

Pridať recenziu

LG - dotyková - Bluetooth - Java - Prehrávanie MP3

Veľmi tenký kompaktný telefón. Dotykový displej. Ručné písanie textu, elegantne vstavaný stylus. Telefón komunikuje iba v sietiach GSM, kde prenesiete dáta cez GPRS a EDGE.... viac »

Kde kúpiť

Odporúčania od zákazníkov

1 zákazníkov odporúča tento produkt
3 zákazníkov neodporúča tento produkt

Najprínosnejšie pozitívne recenzie

(41 z 49 ľudí považuje túto recenziu za prínosnú )

Je to mobil s dotykovým displejom za nízku cenu a skvelý MP3 prehrávač s ekvalizérom a na plochu sa pridávajú widgety a automatické otáčanie displeja podľa polohy prístroja.Naopak slabý fotoaparát a video sú jeho mínusy a absencia 3,5mm jacku. Zobraziť celú recenziu

Najprínosnejšie kritické recenzie

(8 z 12 ľudí považuje túto recenziu za prínosnú )

Všetky recenzie LG KP500 Cookie

MouuviKes

MouuviKes

Pridané: 2. apríla 2012

• Nič
  • JE TO ŠROT ! aj nokia 3310 ma rychlejsie reakcie ako Tento mobil.. a ten tretotriedny stylus.. no nieco strasne.. stoji pár šúp ale dat 72 eur za take h**no co ma vlastny(zaostaly) OS ..

Ak si nechcete spravit zly nazor na dotykove mobily tak kaslite na ten mobil, ved len za par eur navyse si mozte dopriat telefon s androidom a OVELA lepsimi parametrami( ram a podobn.)

Tomáš

• Nemá WIFI
  • Nemá GPS
  • Nemá ANDROID
  • často zamrza

Tento telefon som si vibral preto lebo je lacní,má lahku ovladatelnost.Tento telefon často zamrza.Nemá wifi.Tento produkt by som odporúčal svojim príbuzním.Produkt sa mi velmi dobre používa.áno preto lebo je malí a konpaktní,Má lahku ovladatelnost.Nie preto lebo nemá wifi,gps,android,zamrza.

natalia

natalia

Pridané: 3. marca 2012

(Upravené 3. marca 2012)

• Dobrá cena
  • Nema wifi
  • zly fotoaparat

Mam ten mobil už 3 roky zatial mu nic nieje.
Mobil by som kupila dietatu nieje vhodny na dlhsie pouzitie max.3-5 rokov

adsf

adsf

Pridané: 29. februára 2012

(Upravené 29. februára 2012)

Neodporúča produkt
  • nekupujte si tento mobil mal som ho je uplne na picu aj mne sa zo zaciatku zdal dobry no po case som zistil je je na picu ti ktory ho nemali nemozu vedet

celkom na picu

p.kovacik

p.kovacik

Pridané: 12. augusta 2011

• pekny
  • šikovny
  • super cena
  • nic

je to dobry mobil,hnet ked som ho uvidel vedel som,že ho musim mat.je to mobil s krasnou konštrukciov.odporučam ho.

Chrustikova

Chrustikova

Pridané: 5. augusta 2011

• velky displej
  • hlasny reproduktor
  • fotky v exterieri za denneho svetla su prekvapujuco kvalitne
  • dotykove pero
  • casto zamrza
  • fotky sa pri prezerani posuvaju velmi pomaly
  • fotky v interieri nestoja za nic

tento LG mam asi rok... ano aj ja som s nim (bola) nadmieru spokojna... prvych 8mesiacov.... potom zamrzal a prestaval reagovat displej... reklamaciu mi uznali, vymenili sklicko preinstalovali sotwer... o dva mesiace mi zacal sam rozposielat SMSky a MMSky... keby som nemala kredit ani nechcem vediet aky by mi prisiel ucet.... nasledovala druha uznana reklamacia... a dnes... s nim idem na tretiu reklamaciu... zase mrzne a fotak casto miesto odfotenia napise "snimanie neuspesne"... tak asi taka je moja skusenost s tymto mobilom... "kvalita" za rozumnu cenu

anonym

anonym

Pridané: 26. júla 2011

• nízka cena
  • panel kreslenia
  • využitie dotykoveho pera
  • FM rádio
  • skvelá hudba
  • základný displej+displej rýchlej voľby
  • dizajn
  • nemá blesk
  • nemá op.systém Android
  • stále sa kazý
  • nemá GPS

Celkom dobrý mobil,ale mám ho 8 mesiacov a už sa mi dvakrát pokazil!!! Fotoaparát je veľmi slabý,ale fotka sa dá vylepšiť. Dotykovým perom sa dá na ňu kresliť.
Veľmi ma baví s ním pracovať,ale kedˇže je kazový,už si LG
nekúpim.Myslím že veci ktoré sú napísané proti sú lepšie
než pre.....či??

• Cena
  • Bez OS
  • Slabší displej
  • WiFi/GPS

Za tu cenu od neho ani čakať vela nemožte ale na bežné používanie a občasné hranie java hier je dobrý.Občas sa vypne ale to koli tomu že mi už par krat spadol.Ja som ho kupil kus dávnejšie v T-mobile a vtedy stál v normalnom obchode 100€ takže čo sa týka terajšiej ceny,tak je velmy dobrá.

Marek Humaj

Marek Humaj

Pridané: 21. júla 2011

(Upravené 21. júla 2011)

• Praktický
  • Asi nič

Výborný vzhľad,vyzerá byť perfektný.
Chcem si ho kúpiť neviem či je to dobrá voľba poraďte

• Áno
Overený zákazník gsm-shop.sk

Pridané: 24. apríla 2011

Zakúpený v gsm-shop.sk

• prehladný
  • lahko ovladatelný
  • slušný fotoaparát
  • pomaly reaguje,čo sa sms týka

je lacný,šikovný,zatiaľ som spokojná

Overený zákazník gsm-shop.sk

Janka

Pridané: 15. apríla 2011

Zakúpený v gsm-shop.sk

• -funkcie ktoré mi vyhovujú
  • -dizajn
  • -cena

-mobilný telefon, ktorý mi plne vyhovuje
-plne odporúčam
-teším sa na ďaľší nákup

• Nie (6)

• Dizajn
  • Absencia WiFi
  • Krátka výdrž batérie
  • Pomalé reakcie

LG KP500 Cookie je veľmi lacná celodotykovka, ktorá poletela na dračku. To čo dokáže ponúknuť teraz za 100Eur je úplne úžasné. Avšak v tomto telefóne je dosť málo aplikácií, ktorými by ste si mohli svoje Cookie okoreniť. Keby bolo na tomto LG ešte viac z dátových funkcií, a to predovšetkým Wi-Fi a bolo by rýchlejšie, tak by som určite neváhala a kúpila by som si ho.V LG 500 je vstavaný 3,2 Mpx fotoaparát s rozlíšením 2048 x 1536 pixelov. To je síce pekné, ale totálne mu chýba autofocus.Preto sa dajú kvalitné fotky zaobstarať len v ideálnych podmienkach.Kvalitnú muziku si môžete vypočuť v pribalených slúchadlách, ktoré nie sú "kto vie ako" príjemné v uchu, ale rozhodne vydávajú čistý zvuk.Ak chcete potešiť svoje deti kúpte im tento mobil.

peto19981

peto19981

Pridané: 4. januára 2011

• -veľký displej 3 palcový displej
  • -kvalitný 3 Mpix fotoaparát
  • -kreslenie pomocou pera
  • -internetový prehliadač
  • -kvalitné rádio
  • -bluetooth funguje na veľkú vzdialenosť
  • -šikovný headset
  • Telefón som si kúpil preto lebo ma zaujal veľkým displejom a pekným vzhľadom,kedže som si ho vybral v čierno-zlatom prevedení.
  • -niektoré hry sa hrajú ťažko,kvôli dotykovému displeju
  • -malá pamäť,je potrebné dokúpiť pamäťovú kartu
  • Ak chcete hrať hry na mobile tak si ho nekupujte

Pre tento produkt som sa rozhodol aj kvôli pomerne nízkej cene kedže sa dá kúpiť pod 100 €.
Funguje dobre zatiaľ ho mám rok a nebol pokazený,rýchlo sa nabíja batéria stačí hodina a pol a už je batéria plne nabitá
Hodí sa skôr pre mladších ľudí ktorí sa rýchlo naučia na dotykovom displeji. Som veľmi spokojný s týmto telefónom a cena určite zodpovedá aj kvalite telefónu.

Bartlolomnej Jojo Simpson

Bartlolomnej Jojo Simpson

Pridané: 31. decembra 2010

• Padne do ruky
  • Bez OS ale má dosť funkcii
  • Slabý dotyk displeya
  • Pomalá odozva telefónu
  • Otáčanie raz ide raz nie
  • Raz za čas sa vypne
  • Kúsok spadne a už sa kazí

Neni to zlý mobil ale neni to neaký zázrak ale tak čo by ste chcely za najlacnejší dotykový mobil.

Pridané: 25. decembra 2010

• slaba bateria

srot

Overený zákazník HEJ.sk

Maja

Pridané: 25. decembra 2010

(Upravené 25. decembra 2010)

Zakúpený v HEJ.sk

• Tento produkt som kupovala dcére ako vianočný darček myslim že je velmi spokojná . mohla som ho vybrat z pohodlia domova a nikam som nemusela chodit to bolo o.k
  • Nemám žiadne proti trošku som sa obávala či mi naozaj príde vybraný produkt ale moje obavy boli zbytočné.

Odporučam

Pridané: 28. novembra 2010

(Upravené 28. novembra 2010)

• wifi

najvacsia kravina na svete proste bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee fuuuuuuuuuuuuuuuuuj ani si ho nekupujte

jeje

jeje

Pridané: 27. novembra 2010

• hrozaaaa
  • oooomggg

je to hnus!

• Nie (6)

Pridané: 18. novembra 2010

(Upravené 22. novembra 2010)

• Wi-Fi
  • rozpoznávanie hudby
  • slaba bateria
  • slabi displaj
  • pri videach musim 5 krat tuknut na video a az potom sa spusti
  • len 3 Mpix

ma velmi dobru odolnost voci padom.Ma dobre mp3 a dobre sa na velkom displaji pozeraju filmi atd.Dobra cena.poradí si aj s dokumentami typu doc, xls, pdf, ppt,ma dobre muvee studio.svetový čas.program na kreslenie.Telefónny zoznam má kapacitu 1 000 viacpoložkových kontaktov.V galérii sú zobrazené fotografie zoradené podľa dátumu vyfotografovania.QWERTY klávesnici.ma dve obrazovky domáca obrazovka.rýchle voľby.veľký dotykový displej.Na pravom boku je tlačidlo na spustenie fotoaparátu, na odomykanie a zamykanie displeja telefónu a krytý otvor na microSD kartu.microSDHC pamäťové karty.V pravom rohu spodnej strany je šikovne skrytý teleskopický stylus.

Veronika Hanajíková

• veľká obrazovka
  • dotykový displej
  • možnosť pam.karty
  • málo pamäte

pekný mobil no mohol by mať vetší fotoaparát a viac pamäte ale inak je super

jana

jana

Pridané: 8. septembra 2010

• to je mobil ktori nema chybu ma veskere prednosti a to je super mobil

ma velmi dobre funkcie este som ho nemala ale planujem ho kupit ano oporucala bi som ho kazdemu je to super mobil davam si pozor hlavne abi nebol zavadny a neposkodeny

slon

slon

Pridané: 14. augusta 2010

• lacny dotykovy mobil
  • paint skrati dlhe chvile
  • niekedy je pomaly
  • software ma nejake chybicky
  • slaby fotak

dostupny dotykovy mobil, LG ma vsak stale problemy s kodovanim a to je vidno aj na KP500

expert

expert

Pridané: 12. júla 2010

• 3 mpix foťák, cena, celkom zábavný
  • slabučičký displej, slabý dizajn, pomalý procesor, nemá multitouch, málo hier k sťahovaniu,

cena-výkon podpriemerná. neodporúčam. Radšej si priplaťte pár eur navyše a kúpte si samsung corby.

windows_95

windows_95

Pridané: 3. júla 2010

• spracovanie
  • funkčnosť
  • váha
  • slabý display

LG KP500 Cookie je nízko nákladová dotykovka od spoľahlivého výrobcu. Tento mobil osloví hlavne svojím designom ako aj faktom že je dotykový. Napriek tomu, že nedisponuje sklíčkom reagujúcim len na ľudskú kožu ale takým, čo zareaguje na tlak naň sa v menu dá dobre pohybovať s pomocou špeciálneho pera. Toto je súčasťou mobilu a vysúva sa z boku. Dostal som ho na vianoce a ešte sa mi ani raz za ten čas nestalo, že by mi zamrzol. Prekvapila ma hlasitosť reproduktoru, ktorý slúži aj na hovory aj na prehrávanie hudby. "Prehlučí" v pohode viaceré nokie. Poskytuje aj možnosť ísť na internet, no využitie prehliadača považujem za kritické riešenie hlavne ak chcete niečo rýchlo robiť. Aj napriek tomu sa nie je načo sťažovať vzhľadom na jeho viac než dobrú cenu a fakt, že ide o dotykovku. Ľudom ktorý nechcú príliš veľa financií do telefónu investovať a majú záujem mať moderný mobil doporučujem jeho kúpu.

• Áno (9)
petronela

petronela

Pridané: 25. júna 2010

• je dotikovy a je tam paleta kreslenia
  • zevraj seka

• -kvalitné dotykové ovládanie
  • -výhodná cena
  • -slabý fotoaparát
  • -náchylné na poškodenie

Ak pozapomenieme na občasnú pomalosť telefónu, tak sa na LG KP500 hľadajú vážnejšej chyby len ťažko. Každý by si síce možno predstavil lepšiu funkčnú výbavu, ale vzhľadom k svojej cene model KP500 zodpovedá presne štandardom strednej triedy. Teda až na tú maličkosť, že má obrovský dotykový displej, ktorý z neho robí vo svojej triede jasného kráľa. Zabudnúť sa nesmie ani podarené widgety a ďalšie možnosti užívateľského prostredia vrátane niekoľkých spôsobov zadávania textu. Naopak zamrzí použité materiály, ktoré sú príliš náchylné na poškodenie. LG Cookie je zaujimavou alternatívou pre mladých ľudí, ktorí chcú štýlový telefón s dotykovým displejom, za ktorý však nechcú priplácať. Prekvapil ma skvelý prehrávač hudby, veľa užitočných a návykových funkcií ako widgety či kreslenie na displej. Naopak, sklamal ma fotoaparát, ktorý má síce 3 Mpix, ale bez podpory autofókusu a prisvetľovacej diódy. Výsledné fotografie sú teda použiteľné akurát tak na prezeranie priamo v mobile. Každopádne je to zaujímavý a výnimočný model za priaznivú cenu.

Pridané: 12. mája 2010

• + akcelometer
  • + kvalitny prehravac hudby
  • + velky dotykovy displey
  • + sluchadla
  • + widgety (daju sa odstranit)
  • + prislusenstvo (hlavne USB kabel - podpora mass storage)
  • + podpora pamatovej karty micro SD (az 8 GB)
  • + podpora preprogramovania mobilu (tvorba tém - nie je sucastou prislusenstva ani CD)
  • - iba 3-megapixelovy fotak
  • - autofokus
  • - led blesk
  • - WIFI
  • - GPS
  • - blbe uzamkinanie/odomykanie telefonu (iba na 1 tlacidlo)
  • - rýchlost telefónu
  • - nizka odolnost telefonu voci padom
  • - nepodporuje videohovory
  • - nepodporuje hry cez bluetooth

Pouzivam tento telefon od vianoc a mozem povedat ze som celkom spokojny. Obsahuje stylus ktory ma niekedy velmi dobre vyuzitie, dalej obsahuje vsetky typy pisanie sms ci poc. klavesnica, mob. klavesnica alebo rozoznavanie pisma. Potesil ma kresliaci panel, podpora akcelometru ale hlavne prehravac hudby, ktory je fakt kvalitny. Co sa tyka akcelometru tak podporuje iba 2 hry bez moznosti jednoducheho stiahnutia inych hier (ale aspon ma to donutilo vnorit sa do hlbin programovania) ale pomocou programov sa da nainstalovat hra s akcelometrom na mobil.

• Áno (15)
reddwarf

reddwarf

Pridané: 31. marca 2010

• chýba wifi
  • chýba GPS
  • pomalšie reakcie
  • menej citlivý displej

Ide o prvý dotykový mobil, ktorý som mal. Vtedy mi pripadal ako celkom slušný kúsok, ale ak ho porovnám so Samsungom S5230 ktorého cena je podobná tak určite by som volil skôr samsung. Tento mobilný telefón je pomerne pomaly a ovládanie bolo pre mňa nevyhovujúce. Displej mohol byť citlivejší na dotyk. Fotoaparát tiež nevyniká a niet sa čím chváliť. Fotografie sú priemerne a na zle osvetlených miestach až podpriemerné. Batéria mohla mať vyššiu kapacitu, keďže pri aktívnom používaní nevydrží dlho. Odporúčam skôr pre nenáročných, ktorý od mobilu vyžadujú iba základne funkcie ako sms, mms, hovory a nejaký ten fotoaparát na súrne fotenie. Chcel by som tiež upozorniť, že mal som dotykový ešte jeden LG a tiež bol pomalý a nešikovný. Odporúčam skôr Samsung.

3K171

3K171

Pridané: 16. marca 2010

(Upravené 31. marca 2010)

• paci sa mi ze mobil ma 2 pracovne plochy na jednej su "widgets" ako napriklad budik, kalendar, prehravac hudby, poznamkovy blok. na druhej ploche je rychla volba na 8 cisel co je si myslim dobre vyuzitelne... pri pisany sprav si mozem vybrat ci chcem pisat na qwerty klavesnici, alebo ako na mobile z klavesnicou ale zadavat pismena rukopisom... potom sa mi paci utilitka na kraslenie mozete si tam vybrat hrubku pera a jeho farbu a aj farbu pozadia... uprava fotiek priamo v mobile je tiez celkom zaujmave mozete si nastavit kontrast, farbu, pridavat efekty, pismo a vela dalsieho...
  • hned si zoberem do parady fotak... 3MP je myslim si dost malo chyba blesk a stabilizator obrazu. dalsia nevyhoda je ze mobil je dost pomaly co mi dost vadi ak si chcem rychlo niekoho vytocit, dostat sa do menu alebo ho odblokovat... datum sa zobrazuje iba ked je mobil zablokovany ked je odlokovany tak ukazuje iba cas a nato abi ste si zistili kolkeho je musite otvorit kalendar co je dost zdlhave alebo zablokovat telefon .. ked je slaba bateria tak sa strasne dlho zobrazuje informacia o vybiti co skracuje aj cas nato abi ste niekomu este rychlo zavolaly ... chyba wifi co je dost skoda pretoze bi to urcite zvisilo moje hodnotenie ...

myslim si ze mobil ako taky je dost onicom ale pre tich ktory chcu nieco naozaj stylove a neprihliadaju na parametre tak je to ok aale pre tich ktori si vyberaju podla parametrov bi som ho neodporucal lebo tento mobil je naozaj iba vec štýlu.. ja mam tento mobil uz pol roka stale mam na nom nalepenu foliu abi sa neposkodil display.. to je vsetko z moej strany a ospravedlnte prosim pripadne gramaticke chyby...

Roman222

• slabý fotoaparát
  • neprítomnosť redukcie
  • autofokus
  • blesk

Tento telefon celkom ujde ale nie je az zase taky dobry ako som si myslel.Su aj lepsie.Ale aj tak doporucujem tento mobil lebo je celkom dobry a ma aj dotykovy displej a aj za dobru prijatelnu cenu.Doporucujem

• Áno (12)
fuxsor1

fuxsor1

Pridané: 10. januára 2010

(Upravené 13. januára 2010)

• - multitasking,
  • - widgety,
  • - kvalitné dotykové ovládanie.
  • Žiadny druhý fotoaparát vpredu nehľadajte, LG KP500 funkciu videohovoru ani UMTS nepodporuje. To je určite na škodu, vzhľadom na to, akej cieľovej skupine je tento telefón určený.
  • Obávam sa však, na základe použitých materiálov, že pád telefónu z väčšej výšky by mohol byť osudným nielen displeju. Lg KP500 odporúčam nosiť v nejakom puzdre.

• Áno (9)
Overený zákazník Aukro.sk

Pridané: 30. decembra 2009

Zakúpený v Aukro.sk

• produkt prišiel všetko OK.

OK

• Nie (10)
Valo

Valo

Pridané: 12. decembra 2009

• Ja mam tiez KP 500-vku .JE to v pohode mobil ,ma lahke a velmi dobre vypracovane ovladanie.Java apps sa daju tiez.
  • Fotoaparat 3.2 -celkom fajn.

KP 500 4ever..!!!

• Áno (13)
brano

brano

Pridané: 8. decembra 2009

(Upravené 8. decembra 2009)

• blby displey, malo farieb, no katastrofa telefon, nie som s nim spokijny vobec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..... a este k tomu ani temy sa nedaju poslat na tento mobil... trapne co to vymyslaju, radsej som ho nemal kupovat do pi......

NIC MOOOOOC

• Nie (18)
vlakl

vlakl

Pridané: 5. decembra 2009

• veľký display
  • pomalá odozva a hlavne nemá hlasové ovládanie

pribalené handsfree je nanič, keď musím vytáčať ručne

• Nie (11)

• mnoho funkcii
  • stylus
  • kvalitne sluchadla
  • cena
  • on-screen qwertz klavesnica pri pisani
  • slaba vydrz baterie
  • takmer nepouzitelny fotoaparat

Vynikajuci telefon..mam ho par dni a som velmi spokojny az na vydrz baterie a kvalitu fotografii (pri slabsom svetle priserne fotografie), malinko chyba LED svetlo ci blesk. Inak funkciami nabity telefon ktory vyzera dobre a je vhodny pre vsetky kategorie pouzivatelov

Richard Dudzak

Richard Dudzak

Pridané: 30. novembra 2009

• dotikovy
  • ovladanie
  • nic

Je to naozaj super mobil. Fakt nic zle.

• Áno (12)
juro336

juro336

Pridané: 29. novembra 2009

• Dotykovy displej
  • sluchadla
  • Nema wi-fi
  • nema 3g

LG KP500 kombinuje veľký dotykový displej s príjemnou cenou. Napriek absencii 3G sa s mobilom dovoláte v každej krajine vďaka podpore štyroch pásiem GSM/EGSM (850, 900, 1800, 1900 MHz). Používateľské prostredie je optimalizované na ovládanie prstami a vďaka veľkosti displeja o rozlíšení 240x400 sa nemusíte triafať do malých ikoniek. Pomocou senzoru je zobrazovanie aplikácie na displeji prispôsobené natočeniu, funguje aj ovládanie zatrepaním. Multimédiá dopĺňa 3.2 megapixelový fotoaparát s možnosťou záznamu videa. Samozrejmosťou je multimediálny prehrávač s podporou MP3 a videa. Prenos informácií medzi zariadeniami zabezpečíte prostredníctvom USB, Bluetooth 2.1 alebo Internetom. Súčasť tvorí dotykové pero, ktoré je v niektorých prípadoch nenahraditeľné. Základnú pamäť telefónu rozšírite pamäťovými kartami typu microSD do veľkosti 8GB.

• Áno (13)
Vilk Vladimír

Vilk Vladimír

Pridané: 27. novembra 2009

• Kvalitný displej,funkcie a jednoduché ovládanie, A veľmi vkusný.

Je mobil ktorý vyhovuje asi každému. Má všetko čo sa bežne používa. Určite bude spokojný muž ako aj žena a taktiež mládež pretože je vkusný a aj rozmermi nebude prekážať či už vo vrecku,alebo v kabelke. jednoducho odporúčam ja ho vlastním tak viem čo mi všetko poskytuje.

• Áno (14)
Katusa

Katusa

Pridané: 19. novembra 2009

• - multitasking,
  • - widgety,
  • - kvalitné dotykové ovládanie.
  • - slabý fotoaparát,
  • - absencia UMTS a HSDPA,
  • - neprítomnosť redukcie na 3,5 mm konektor.

V menu nástrojov sa skrýva štvorica funkcií - kalkulačka, prevody, svetový čas a stopky. LG KP500 ponúka aj známu funkciu z PDA a to program na kreslenie. V programe si môžete vybrať farbu pera, pozadia, hrúbku pera a kresliť pomocou stylusu rôzne obrázky. Zaujímavá funkcia, ktorá môže pomôcť, pokiaľ nemáte u seba papier a pero. Ku zábavným funkciám sa radí Muvee Studio na tvorbu videí z fotografií a obrázkov.

ikar

ikar

Pridané: 17. novembra 2009

• fotoaparát: 3 Mpix (2 048 x 1 536 b.), záznam videí (MPEG4, 320 x 240 b., 12 fps),
  • pamäť: 48 MB + microSD (do 8 GB), 500 SMS, 1 000 kontaktov, 500 záznamov v kalendári,
  • správy: SMS, MMS, e-mail, RSS,
  • globálny prenos dát: GPRS, EDGE,
  • lokálny prenos dát: Bluetooth 2.1 + EDR, kábel (LG konektor), mass storage (online),
  • hudba: MP3/AAC/WMA prehrávač, FM rádio (s RDS), A2DP,
  • ostatné 1: Java, minimalizácia (Java) aplikácií, multitasking, internetový prehliadač, prehliadač dokumentov, akcelerometer.
  • Neobsahuje/nepodporuje:
  • xenónový blesk, LED blesk, autofókus, aktívny kryt objektívu, UMTS, HSDPA, HSUPA, Wi-Fi, GPS, rozpoznávanie hudby.

LG KP500 je zaujimavou alternatívou pre mladých ľudí, ktorí chcú štýlový telefón s dotykovým displejom, za ktorý však nechcú priplácať. Prekvapil ma skvelý prehrávač hudby, veľa užitočných a návykových funkcií ako widgety či kreslenie na displej. Naopak, sklamal ma fotoaparát, ktorý má síce 3 Mpix, ale bez podpory autofókusu a prisvetľovacej diódy. Výsledné fotografie sú teda použiteľné akurát tak na prezeranie priamo v mobile. Každopádne je to zaujímavý a výnimočný model za priaznivú cenu.

• Áno (17)
Overený zákazník Aukro.sk

Tomas Pagac

Pridané: 27. októbra 2009

Zakúpený v Aukro.sk

• Mobil ako taky je dobry funkcie ma dobre a bezproblemove, fotoaparat robi celkom dobre snimky.
  • Nemozem do neho vlozit zahranicnu kartu. Predavajuci povedal ze je odblokovany a t-mobile karta tam isla... Moju orange kartu zoberie ako tak... uvidim ako vyriesime tento problem

Mobil som si vybral preto lebo ma dotykovy displej a dost dobry dizaj...otporucam ho ale len s tou podminkou aby bol v zaruke pretoze co som pocul niekolko krat ho ludia vratili..mohla to byt nahoda ale aj nemusela:)

stanfo

stanfo

Pridané: 2. septembra 2009

• 3"dotykový displej s rozlíšením 240x400 bodov a 256000farbami,3MPX fotoaparát a video s rozlíšením 240x320 bodov,MP3 prehrávač ponúka zoradenie hudby podľa interpretov, albumov a žánrov,ponúka možnosť uložiť a prehrávať si hudbu z playlistov a ponúka 5 pásmový ekvalizér-classic,jazz,pop,rock a concert hall.Ponúka rozšíriť vnútornú pamäť 48MB a microSD do 8GB.
  • Nema autofokus,led blesk a nizsie rozlisenie videa a absencia 3,5mm jacku.

• Áno (41)
miroslav

miroslav

Pridané: 15. júna 2011

(Upravené 15. júna 2011)

• vsetko

tento mobil neodporucam. je velmi pomaly spatny a nema wifi android a app. je strasne drahy na to aky je to sit.

kikusqa

kikusqa

Pridané: 8. januára 2010

:D

• Nie (16)
dušan

dušan

Pridané: 5. januára 2010

• som spokojný viac som ani nečakal potreboval som telefón - hračku d.

áno

• Nie (11)