Heureka.sk - nákupný radca

Nokia N8

Pridať recenziu

• Ocenenie produktovFinalista ProduktRoku 2011

Nokia - dotyková - Bluetooth - WiFi - Java - Prehrávanie MP3 - Fotoaparát

12megapixelový fotoaparát a video v rozlišení HD Nejlepší fotoaparát ze všech chytrých telefonů Ode dneška můžete svůj digitální fotoaparát nechat doma. Objektiv Carl Zeiss s... viac »

Kde kúpiť

41 zákazníkov odporúča tento produkt
4 zákazníkov neodporúča tento produkt

Produkt získal ocenenie

Najprínosnejšie pozitívne recenzie

(184 z 200 ľudí považuje túto recenziu za prínosnú )

Myslím že tento mobilný telefon môže plnohodnotne komentovať len ten,kto túto Nokiu držal v ruke.Z jednoduchého dôvodu-Nokia N8 je prelom Nsérie a výrobcovia sa s ňou naozaj pohrali.Jednak zaujme svojim dizajom ku ktorému sa vrátim a potom sú to funkcie telefonu ktorým sa nevyrovná ani N97.Na domovs... Zobraziť celú recenziu

Najprínosnejšie kritické recenzie

(12 z 20 ľudí považuje túto recenziu za prínosnú )

Tento mobil osobne nevlastnim, ale pouzival som ho desiatky hodin pocas niekolkych mesiacov, co je viac ako velka cast recenzentov, takze si myslim ze mozem mobil hodnotit.

Všetky recenzie Nokia N8

Radovan Revák

Pridané: 11. mája 2012

Odporúča produkt
  • vlajkova lod-co dodat...,napr. excelentny fotoaparat
  • oble hrany na bokoch-mali byt clasicky hranate,lepsie by sa drzal

perfektna cena,100% za vsetko

Overený zákazník gsm-shop.sk

Steve

Pridané: 11. mája 2012

Zakúpený v gsm-shop.sk

• ponuka,cena
  • absencia softu na upravu dokumentov, treba dokupit

OK

Pridané: 21. apríla 2012

• výborný foták
  • reprák je silnejší o dosť s porovnáním s e7
  • trošku slabšie vydrží baterka ako som si predstavoval u takýchto mobilou

dobrý foták,neni až taký drahý jednoduché ovládanie produkt funguje zatial na 100 percent dúfam že to nezakríknem :D

Marek

Pridané: 17. apríla 2012

• Ma 12 Mpx fotoaparát s opticou Carl Zeiss Tessar2.8/28,autofokus ,
  • exenonový blesk ,
  • (3,5 palcovy amoled dotykový displej, neposkrabatelný a takmer nerozbitný Gorila glass)
  • Navigaciu neplatenú so zabudovaným kompasom,
  • 16Gb vlastná pamäť,
  • program na zistenie interpreta hranej skladby napr. v rádiu a priamo vam ju najde napr. na Youtube
  • 3G hovory,
  • wifi ,
  • internet,
  • Bluetooth 3.0,
  • HDMI vystup .,
  • radio transmiter ktorý prehra v radiu vasu skladbu z mobilu v rádiu
  • a kopu iných skvelých vecí ...
  • Symbian^3 ....
  • chcelo by to lepší systém ....
  • Mrzne ....
  • mal som ho druhý deň a skoro to nerozchodil ...
  • nudzovo som ho musel resetovat asi 10 krat ....
  • vybral som sim kartu a pamäťovku ....
  • podrzal som 10s tlacidlo vypínaca a vtedy sa resetol ....
  • a ked som ho pripojil na notebook
  • ten 10 krát tak som ho rozchodil ...
  • ale uz to vyzeralo beznádejne
  • Jednoznačne treba buď lepší procesor alebo lepší operačný systém

Je to mobil roku 2011 ja som spokojný úplne až na zamrzanie

da sa

Jozef

Pridané: 15. apríla 2012

• Vyborny telefon,odporucam.Novy Symbian funguje rychlo ako android
  • Chyba krytka fotoaparatu.

Nokia mi vzdy sedela. Casto pouzivam fotak a vela fotim z blizka.Fotak tam je perfektny.

marian metes

Pridané: 15. apríla 2012

(Upravené 15. apríla 2012)

Odporúča produkt
  • vyborny fotak a video , dobre funguje s windows
  • po vytoceni zobrazuje info o presmerovani a nereaguje ne zrusenie hovoru ihned.

ma fantasticke foto

Pridané: 13. apríla 2012

Telefon je vyborny

Viliam

Viliam

Pridané: 27. marca 2012

Odporúča produkt
  • Akcelerovaná 3D grafika(plynulejšia zábava/užívanie)
  • 16GB interná pamäť(rozšírenie na 48GB formou MicroSD karty)
  • 12Mpix(4:3) vstavaný fotoaparát so xenónovým bleskom
  • "USB on the Go" - klávesnica, myš, externý disk s filmami
  • HDMI port(s podporou rozšírenia zvuku Dolby Digital Plus)
  • Bluetooth 3 generácie(zvýšený prenos dát/energeticky efektívnejší)
  • Wireless(Wi-fi) s rozšírenou podporou pásma N(150Mbit/s)
  • Vstavaný A-GPS modul s možnosťou odoslania polohy na SMS
  • Nokia mapy s neobmedzenou dobou užívania/aktualizácie
  • Ochranné sklíčko Gorilla Glass(chráni samotný AMOLED displej)
  • Senzor okolitého osvetlenia/pri hovore uchom(šetrí energiu batérie)
  • Centrálny stred a boky smartfónu vyrobené z oxidu hliníka
  • Podporovaný vývoj operačného systému Symbian(3>Anna>Belle)
  • 6 hlavných užívateľských obrazoviek(od Symbian Belle)
  • Podpora zo strany Nokia a prevádzkovaný obchod OVI Store
  • 1 200 mAh batéria(N8 by pristala 1500 mAh a lepšia)
  • 680MHz 1 jadrový procesor technólogie ARM 11

Smartfone Nokia N8 je určený hlavne tým ktorý chcú mať a využívať na jednom mieste/prístroji všetko, teda od obrázkov, videí, e-mailov, sociálnych sietí, navigačných máp a doplnkov ktoré výrazné prispejú k rozšírenu jeho schopností(užitočnej hodnoty). Výrazným pozitívom je možnosť zapojiť do N8 klávesnicu, myš alebo si s partiou povyraziť na chatu, zobrať filmy na externom disku a spolu s N8 cez HDMI na TV si užívať zábavy v nepekných/neprajných časoch. Prístroj konkrétne 3/4 jeho tela je vyrobených z oxidu hliníka, je teda odolný pri menších pádoch, telo smartfónu sa drží dobre a príjemne(chladivý pocit) i keď má niekedy tendenciu vyšmniknúť sa kôli potu(ja osobne by som prijal na bokoch proti tomu menšie gumenné zarážky. Výraznym negatívom u N8 je jej batéria, konrétne 1200 mAh sa na tento typ prístroja bohato vybavenými funkciami nehodí, o niečom hovorí fakt že presne takú istú batériu užíva i Nokia 97 mini čo je prístroj obmedzenejšej užívateľskej kategórie proste ponúka menej. Prijal by som hodnotu medzi 1500-1800 mAh, nepochopím prečo sa Nokia aspoň nepokúsila o jej (vývoj?)predaj, podľa mňa by bol o ňu veľký záujem hlavne u zákazníkov N8 u mna určite, takto by sa dala predľžit jej "re/akčná doba" minimálne o 1 deň(v priemere). Pozitívom je že Nokia samotný prístroj N8 podporuje i formou uvádzania nových verzií operačného systému Symbian(pri uvedení do predaja sa jednalo o verziu ^3 neskôr Anna a teraz Belle). Podľa informácii z centra vývoja Symbianu i pripravovaná aktualizácia Platform Update 1 pre Symbian Belle bude s prístrojom N8 kompatibilná čo len zas navýši jej užitnú hodnotu a podrží cenu samotného zariadenia. Pripravuje sa i PM2(?) > a neskôr Symbian Carla a Donna ale tu už sa o podpore N8 zo strany Nokie neuvažuje i ked neoficiálne sa vedú špekulácie že práve spomínaný Symbian Carla bude až tým skutočne posledným operačným systémom pre smartfone Nokia N8. Ak by predsa Nokia uviedla do predaja výkonnejšiu batériu s tým že sa skutočne dočkáme Symbianu Carla bude N8 ešte dlho dôležitým prístrojom v našich rukách.

• Áno (8)
milan

milan

Pridané: 21. marca 2012

Odporúča produkt
  • fenomenálny foťák a kamera
  • amoled displej
  • dobrá navigácia cez Nokia maps
  • výdrž baterky(2xvyššia ako u os Android)
  • kvalitná konštrukcia
  • HDMI výstup
  • kvalita zvuku
  • takmer nepoškrabatelné sklo
  • v miestach so slabým signálom,kde napr.staršie Nokie N95,N85 majú ešte signál na dve paličky,N8 ho stráca celkom
  • po aktualizácii na sym.Belle nefunguje flash player(napr.videá z archívu tv.JOJ)
  • horšie surfovanie na webe ako u konkurencie

inak skvelý prístroj

peter

peter

Pridané: 19. marca 2012

Odporúča produkt
  • - najlepší fotoaparát v súčastnosti medzi smartfónmi
  • - usb on the go (pripojenie usb kľúča priamo k mobilu)
  • - hdmi - prehráva filmy aj na hdmi tv
  • - osobne sa mi páči aj dizajn
  • - navigácia zdarma
  • - nerozoberateľný
  • - gorila glass - nepoškrabateľný
  • - 16 GB úložného priestoru
  • - AMOLED displej
  • - veľmi kvalitný zvuk v reproduktore aj v slúchadlách
  • - nič

mobilné telefóny mám už cez 10 rokov a len dvakrát (aj to na krátko) som mal iný mobil ako nokiu. niekedy som nebol spokojný (N97 mini) a niekedy zase áno (6120c), ale toto je pre mňa totálna pecka a neviem či ju o dva roky opäť vymením, pretože tento mobil má pre mňa všetko, čo využívam a všetko je v dokonalej kvalite (hardvér a j softvér-bella).
naozaj nemám čo vytknúť

Overený zákazník DIGIPARTNER.sk

Alan

Pridané: 6. marca 2012

Zakúpený v DIGIPARTNER.sk

• Bezkonkurenčný foták.
  • Bezkonkurenčné video.
  • Mám dva kompaktné fotoaparáty, uz ich nepoužiem.
  • Tento "mobil" fotí jednoznačne vo vsetkých režimoch lepšie.
  • Rýchle aktivovanie fotoaparátu.
  • Šmýka sa z ruky a to fakt dosť.
  • Bez ochranného obalu som sa bál ho používať.
  • S obalom je to OK.
  • Málo možností nastavenia rozlíšenia fotáku.

Celkovo veľmi dobrý pocit z konštrukcie aj ovládania.
Tradične dobrý zvuk Nokie príjmaného volajúceho zo slúchadla a odosielaného zvuku mikrofónom volajúcemu (čo podľa mňa nieje dnes vôbec bežné).
Ak niekto chce dobrý kompaktný foťák s nadštandartným mobilom v jednom doporučujem.

Roman

Pridané: 26. februára 2012

Odporúča produkt
  • Super phone, štýlový, účelný, žiadne mrznutie,jednoducho telefón na úrovni pre bežného užívateľa.

Som spokojný s týmto produktom na 100%

veronika

Pridané: 24. februára 2012

• pekné fotky a video
  • displej
  • pamäť
  • navigácia
  • reproduktor - je úzky, keď je telefón položený, slabo počuť zvonenie
  • zle sa drží - má klzký povrch, vyšmykuje sa z ruky
  • občas vypadáva pripojenie WiFi, zasekuje sa pri pre prehrávaní videí cez YouTube
  • baterka je zabudovaná v telefóne, nedá sa vybrať, t.j. telefón je zašrobovaný napevno, ak sa náhodou zasekne systém, musí sa použiť tzv. hard reset
  • malá klávesníca na písanie, napr. v YouTube alebo v Opere

celkovo sa dá
vhodný viac na zábavu

Pridané: 21. februára 2012

Odporúča produkt
  • som spokojný. kúpil som čo som chcel. a bolo to rýchle.

niet čo dodať ! záruka spokojnosti .

Marelik

Marelik

Pridané: 11. februára 2012

Odporúča produkt
  • Maximálna spokojnosť.Dobre sa ovlada.Bateria vydržý pri normálnom používaní 3 až 4 dni.Má 12 Mpx foták a video robí v HD kvalite.Dobra navigácia.
  • Vrchná a spodna časť je s plastu

Odporúčam...kvalita za rozumnú cenu.Mate 4 funkcie v jednom prístroji - telefon,foták,kameru,navigáciu

eugen dvoršťák

Pridané: 3. februára 2012

zatial je velmi dobrý.

Pridané: 1. februára 2012

(Upravené 1. februára 2012)

Odporúča produkt
  • Veľa funkcií, pekný dizajn, kvalitný fotoaparát, interná pamäť, stiahnuteľné aplikácie zdarma
  • cena, nie všetko sa ovláda jednoducho, pri prvom nastavení mobil nefungoval správne ( musel som urobiť kompletný reset a nastaviť všetko ešte raz ), bez Nokia Suite ťažký manažment súborov ( nahrávanie fotiek, hudby... ),

- chcel som dobrý ružový mobil ako darček pre dievča
- má trochu problematické ovládanie
- zvládnutie niektorých funkcií presahuje možnosti bežného užívateľa ( mohli byť jednoduchšie )
- prvý dojem nebol najlepší ale po zvládnutí najmä manažmentu súborov a prenosu dát medzi PC a mobilom to určite bude OK

Finalista ProduktRoku 2011

Finalista súťaže ProduktRoku 2011, ktorá vyhlasuje najpopulárnejšie produkty podľa preferencií spotrebiteľov.

jgriri

jgriri

Odporúča produkt
  • Som spokojný a fandím Fínom nech sa im darí aj naďalej tvoriť takéto dobré mobily.
  • Na rozmery prístroja malý využiteľný displej, deficit NFC, funkčnosť DLNA

Jedná nejasnosť (možno ho mám ešte krátko): Neviete poradiť s prezeraním fotiek z N8 na HD resp. FullHD telkách? Mám pocit, že pri prezeraní fotiek cez HDMI v inej aplikacii než NOKIA VELKA OBRAZOVKA (Nokia big screen) rozlišenie prezeraných fotiek nezodpovedá HD kvalite - je nižšie. Ďalšia vec: fotografie sa nedajú prezerať v priečinkoch - všetky ich zobrazuje (aj načitáva) naraz - amblok. Aplikácia "Photo broser 2" vidí fotografie v priečinkocj, ALE kvalita zobrazenia na FullHD / HD telke je nižšia než v aplikácii Nokia big screen. Alebo sa mýlim?! VEĎ N8-ka je predsa "MULTIMEDIÁLNE DELO" v ktorom prim hrá práve fotoaparát?! Mám ju cca 2 mesiace a myslím si, že je to stále najlepší produkt Nokie. Priznávam - možno niečo ešte neviem v tom prezeraní fotiek a videí... Zdravím, budem vďačný za radu.

erecenzie.eu

Pridané: 8. januára 2012

Nokia N8 | Recenzie

V konečnom zhrnutí hodnotím Nokiu N8 ako štýlový maximálne funkčí a cenovo primeraný smartfón. Medzi jej največšie klady bezpohyby patrí kvalitná hliníková konštrukcia, pozoruhodný 12Mpx fotoaparát, batéria s vysokou výdržou, kapacitný kvalitný dotykový displej,či doživotná GPS navigácia. Telefónu sa dá vytknúť len veľmi obmedzené množstvo malých detailov ako nutnosť navštívenia servisu v prípade výmeny batérie, či absencia stereo reproduktorov.

Celá recenzia na erecenzie.eu
  • Áno (18)

Palo

Pridané: 2. januára 2012

• pekný dizajn
  • symbian

odporúčam i keď už nie je nokia to čo bývala

• Nie (5)

Miroslav RMusic

Pridané: 2. januára 2012

Odporúča produkt
  • super mobil a symbian začína mať konečne navrch
  • slušný foťák a HD video
  • akcelerátor na hry
  • HDMI a USB On-The-Go
  • zvukovo je na tom lepšie ako Nokia X6 aspon na sluchadlách
  • nabíjanie cez USB
  • škoda že má len 256MB Ram ale to je len detail :)
  • USB On-The-Go len Fat32
  • Video do 2GB

Je pravda na dnešnú dobu to nie je žiadne delo ale ak niekto chce dobrý mobil tak neni dôvod brať niečo iné nelutujem kúpu

ondrej

Dreamer

Pridané: 1. januára 2012

Neodporúča produkt
  • OVI mapy zadarmo
  • prehrava videa a filmy vacsiny znamych formatoch
  • kvalitny fotoaparat (az na blesk)
  • kvalitne HD video 720p (ale bez LED v sere a tme nepouzitelne)
  • niektore platene aplikacie zadarmo
  • konstrukcia, paradoxne, plastove casti hore a dole sa lahko zlomia (overene)
  • truhlovy tvar tela, klzky, zle sa drzi
  • rozmery, vzhladom na bateriu len 1 200 mAh
  • OS - Symbian (konkretne vyssie)
  • xenonovy blesk uplne bez redukcie cervenych oci
  • chyba LED, pre osvietenie videa, aj ako baterka

Zacnem konstrukciou, kvalitna, ano, ale majitelke mobil spadol hned prvy den a rozbila sa plastova cast pri konektore, bolo to pre iny problem - truhlovy, skaredy (IMHO) obly a klzky tvar sposobuje ze mobil sa lahko vysmykne z ruky/ruk a tiez sa zle drzi, nezvykol by som si na to, takze pre mna je konstrukcia zla.

OS Symbian, strucne, nemam ho rad, subory si uklada, miesa ako sa mu zachce, po pripojeni k PC su uplne inde ako v mobile, po nakopirovani suborov na kartu a jej naslednom vlozeni do mobilu subory "spracuvava" - v preklade ich presuva do "symbian systemu". Ak si v mobile subory usporiadate, po pripojeni k PC budu uplne inde.

Fotoaparat foti velmi slusne, ale xenonovy blesk nie je vyhodou, vsetky fotky s nim obsahuju efekt cervenych oci - teda nejake potlacenie necakajte, je to skoda, ale tak kvalitny fotoaparat by to mal mat vyriesene, inak su na tom lepsie bezne fotaky alebo kvalitne fotomobily len s LED. LED chyba aj pri nahravani videa a pouziti ako baterka.

Vzhladom na problemy ktore som uviedol tento mobil neodporucam, OS Symbian je okrem toho chaosu so subormi aj pomerne neprehladny, neintuitivny, pomerne casto pada, aj ked menej ako predchadzajuce verzie a Nokia prechadza na Windows, co znamena slabsiu podporu pre Symbian a tiez menej aplikacii v buducnosti.

Je toho este vela, negativ aj pozitiv, ja som chcel upozornit hlavne na tie ktore som uviedol, ostatne len strucne v "Pre a Proti".

• Áno (12)
  • Nie (8)

Miro

Pridané: 29. decembra 2011

Odporúča produkt
  • Krásny display, parádne fotí. Display je vážne nádherný, očarujúci.
  • Symbian? - ale to je iba vec názorov.

Telefón je vážne super, celokovové telo. Super fotky, reakcia dotykového displeja je tiež skvelá. Autofokus je tiež veľká výhoda. Nie je zatiaľ nič také, čo by som našiel a vytkol tomuto telefónu.

Pepej

Pepej

Pridané: 28. decembra 2011

• kvalitný fotoaparát, video
  • kovové telo - veľmi odolné
  • navigácia zdarma
  • wifi s dobrým signálom
  • občas je trochu spomalený
  • plastové konce by som vymenil za kovové

Vyberal som ho najmä kvôli fotoaparátu, fotky a videá sú veľmi kvalitné, má dobrý blesk, fotí lepšie ako môj 2 ročný foto. Taktiež som bol zvyknutý na navigáciu od Nokie z N95 8GB, ktorá mi vyhovovala veľmi aj keď sa musela platiť a v N8 ju mám zdarma. Je prehľadná, hodne sa mi hodila pár krát v Bratislave, kde mi presne navigovala.
S konštrukciou som spokojný, keďže zažil už zopár pádov a nieje to na ňom vidieť.
Výhodný je tam displej, keďže má gorila glas a nosím mobil vo vrecku s kľúčami nieje to ani vidieť a staršie tel. boli hneď doškriabané.
Vymenil by som na nej plastové konce za kovové, keďže miesto, uchytenia pútka sa mi nepozdáva a predpokladám že sa mi odtrhne čoskoro celé.
Ale inak by som nemenil.

libor cvacho

Pridané: 27. decembra 2011

Odporúča produkt
  • fotoaparat super, multimedia super, display super

vyborny mobil

Pridané: 26. decembra 2011

Zakúpený v Extreme Digital zRt

• super mobil
  • zle sa pisu smsky

chcel som tento mobil a je perfektny

Overený zákazník Mobil Centrum

Darček pre priatela.

Ivan

Pridané: 23. decembra 2011

• pomer cena - kvalita - výkon
  • možno len kryt fotoaparátu, ale to je zanedbateľný dôvod

Som na telefony značky Nokia zaťažený. Jednoduchosť a dostupnosť či doplnkov alebo aplikácií je pre mňa podstatná. No hlavným dôvodom je servis a počet servisných stredísk. Skoro v každom okresnom meste je originál servis Nokia. Toto je pre mňa veľmi dôležité!!!

Pridané: 26. novembra 2011

Super telefon.

• Nie (8)
Overený zákazník talkive

Pridané: 25. novembra 2011

Zakúpený v talkive

Odporúča produkt

mam rad nokiu a vzdy som s nou bol spokojny. kedze vyznat sa v sucasnych mobiloch je dost tazke, chybal mi slovensky navod.
treba si tiez prekontrolovat, ake je dodavane k mobilu prislusenstvo a ci vobec.
inak spokojnost.

• Display
  • FM transmiter
  • HDMI
  • a veľa íných vecí
  • Jedine mínus je u mna flash lite 4.0 (nakolko nedokaze prehrávať väčšinu videii a nie ako je napísané na ich stránke že dokaže väčšinu a nedokáže ani flash video pretočiť okrem youtobe videií až po načítani)

Tento telefon ma zaujal pekným dizajnom s kvalitým fotoaparátom a HDMI out. Je to dobry telefon ale mohli by ten flash lite nejako vylepsit.

• Áno (9)
Overený zákazník DIGIPARTNER.sk

MaJkL

Pridané: 21. novembra 2011

(Upravené 28. novembra 2011)

Zakúpený v DIGIPARTNER.sk

Odporúča produkt
  • dizajn, foťák, je modrý
  • vo foťáku mi chýba panoráma (musel som si stiahnuť osobitnú aplikáciu
  • Zo začiatku mi trvalo napísanie dvojriadkovej sms asi 10 minút, nakoľko sú písmenká miniatúrne, človek s veľkými prstami by sa chytal za hlavu.

obľubujem nokiu, a som rád že som našiel tento internetový obchod, u náš v obchode stojí 430eur. takže som ušetril 130 eur. Vďaka

• Áno (5)

• AMOLED
  • super zvuk
  • zaujímavý imidž
  • Videá v HD
  • -niekedy býval trochu spomalený ale hneď po prejdený na OS Symbian ANNA zrýchlil

Vlajková loď?Najlepšie z Nokia?Áno..tento mobil je fakt vrchol ľudského snaženia...vybral som si ho vďaka recenziám...mám ho už skoro 5 mesiacov a zistil som že zďaleka obieha ostatne mobily...samozrejme sa nemôže úplne vyrovnať takému Galaxy S II ale aj tak...Symbian a veľmi veľa hier...zábava na dlhé hodiny...a zvuk??Čistý a dobrý...veľmi dobré ovládanie..cenovo je veľmi dobrý...ak si všimnete kritické recenzie zistíte že to písali iba Anonymi a taký, čo ho ani nedržali v rukách...ak sa rozhodujete či ho kúpiť sebe, alebo niekomu ako darček je iba jedna odpoveď... ANO...vravím vám...nenájdete nič lepšie...ja som sa rozhodoval fakt dlho a naozaj v tejto cenovej hodnote je to najlepšie...a ten fotoaparát úplne profesionálny...Videá v HD kvalite....inak batéria vydrží 4-5 dní

• Áno (17)
AxelfOly

AxelfOly

Pridané: 29. októbra 2011

• Kapacitní dotykový AMOLED displej
  • OS Symbian 3
  • pohotovostný režím: do 400 hod.
  • Vnitřní paměť: 16 GB
  • Bluetooth verze 3.0
  • FM vysílač
  • 12megapixelový fotoaparát s optikou Carl Zeiss
  • Prostorový zvuk Dolby Digital Plus při přehrávání s HDMI a domácím kinem (super vec)
  • prehráva to: MP3, WMA, AAC, eAAC, eAAC+, AMR-NB, AMR-WB skrátka vsechno.
  • Ma mensi displej ako xperia ARC ale to az tak nevadi protoze ja umim delat tak bomba fotky co se muze xperii ARC jenom zdat.

uživam si jeho skvelý fotoaparát s xenónovým bleskom a dlhou výdržou batérie. Je to skratka to naj co si clovek muze zelat od
mobilniho telefonu, ak chcete vic kupte si notebook. :D

PS: Když chcete to nejlepší spomnete si na porakadlo "i mene je nekdy víc."

• Áno (13)

Pridané: 23. októbra 2011

má všetko čo potrebujem

Overený zákazník talkive

Nel

Pridané: 10. októbra 2011

Zakúpený v talkive

Odporúča produkt
  • Super foťák,dobrá kvalita hudby a zaujímavý imidž.
  • Pre mňa nič.

Ja som spokojná vybrala som si tento produkt lebo má dobre funkcie a zaujímavý dizajn,som spokojná.

www.youtube.com

Pridané: 7. októbra 2011

Earth and Legend

Zahrajte si na hrdinu na mobilu.

Rado

Pridané: 6. októbra 2011

• dizajn
  • kvalita
  • má všetko čo potrebujem

osvedčená kvalita značky Nokia
výborný fotoaparát na mobil
budenie aj pri vypnutom mobile
nemám čo vytknúť

KOko

Pridané: 3. októbra 2011

Odporúča produkt
  • super funkcie, kvalitny fotoaparat, vyborne materialy, vystup HDMI
  • nie je pocut zvonenie ked je prekryta strbina reproduktora (staci aj prstom), velmi jemne vibrovanie (aj ked je telefon polozeny na stole takmer ho necitit), pomalsie menu oproti C7 (napriek tomu ze je rovnake)

vyborny telefon so skvelymi funkciami zhotoveny z kvalitnych materialov, myslim, ze drobne nedostatky sa daju odpustit.

mircini

Pridané: 19. septembra 2011

• veľký displej
  • dobrý fotoaparát
  • navigácia
  • množstvo funkcií
  • žiadne

S telefónom som nadmieru spokojný.

Michaela

Pridané: 18. septembra 2011

Zakúpený v E-Nokia

• Veľa funkcií, špičkový dizajn, perfektný fotoaparát, inovatívny...
  • Trošku spomalený občas, obrazovka sa neotáča vždy automaticky, niekedy to trvá aj dlhšie, kým sa otočí (najmä pri písaní správ), inak ďalšie nevýhody som zatiaľ nespozorovala...

S mobilom som celkovo spokojná, je to o zvyku, ale je funkčne výborný a zaujímavo riešený. Môžem ho len odporúčať.

Overený zákazník maxmobil.sk

Pridané: 4. septembra 2011

Zakúpený v maxmobil.sk

• rozumné ceny, dobrý výber tovaru
  • nič

Bez problémov. Odporúčam.

Pridané: 4. septembra 2011

• dobry telefon len skoda ze namiesto znizenia ceny podrazel...

OK

Edka

začiatočník

Edka

Pridané: 8. augusta 2011

(Upravené 8. augusta 2011)

• - Kvalitná konštrukcia,
  • - Prehliadač nezvláda prácu s viacerými oknami,
  • - Kalendár bez lišty a dennými záznamami,
  • - Klávesnica pri rýchlom písaní nestíha,
  • - Nemožnosť písať na QWERTY klávesnici na výšku,
  • - Nemožno meniť veľkosť widgetov.

Dizajn novej Nokie N8 je netradičný a nepripomína žiaden dodnes predstavený telefón. Tento krok vítam, nakoľko mi nešťastný vaničkový dizajn dotykových Nokií od vydania 5800 XpressMusic akosi nesadol. Vzhľad novinky nie je ani atraktívny, no nedovolím si tvrdiť, že by bola N8 škaredá. Na dizajn si treba jednoducho zvyknúť. Telefón pôsobí na prvý pohľad robustne, no šírku necelých 6 centimetrov si okamžite zvyknete. Prednej strane dominuje dotykový displej s 3,5-palcovou uhlopriečkou. V čiernom ráme displeja je okrem loga výrobcu a názvu telefónu ukrytý aj svetelný senzor a kamera pre videohovory. Pod displejom je taktiež nenápadne umiestnené jediné hardvérové tlačidlo, ktoré slúži na vstup do menu. Toto tlačidlo taktiež plní úlohu upozorňovania na zmeškanú udalosť (blikaním) pri zablokovanom displeji. Pravá strana obsahuje už tradičné rozloženie prvkov. V spodnej časti sa nachádza spúšť fotoaparátu, v strede mechanický posuvník slúžiaci na uzamykanie displeja a v hornej časti dvojtlačidlo ovládania hlasitosti. Podstatnú časť zadnej steny tvorí kovový kryt batérie. Ten je k telu telefónu priskrutkovaný. Prístup k 1 200 mAh batérii tak nie je bežným spôsobom možný. Zadnej stene dominuje vytŕčajúca časť, v ktorej je umiestnený objektív fotoaparátu, reproduktor a xenónový blesk s červenou prisvetľovacou zaostrovacou diódou. Ľavá strana patrí systémovým prvkom. Okrem prístupu k pamäťovej a SIM karte sa v spodnej časti nachádza aj nekrytý microUSB konektor. Mimochodom, ten v režime mass storage telefón nenabíja. Priestor pre mHDMI konektor, 3,5 mm jack a vypínacie tlačidlo ostal v hornej stene. Otvor pre tenkú nabíjačku hľadajte dole. Konštrukčne je Nokia N8 zvládnutá výborne. Telo tvoria kvalitné plasty a kov. Všetko drží pevne na svojom mieste a telefón nevŕzga ani pri silnejšom uchopení. Musím skonštatovať, že Nokia si na konštrukcii dala záležať.

• Áno (8)
  • Nie (10)