Heureka.sk - nákupný radca
Vyber produkt > Porovnaj ceny > Nakupuj výhodne

Nokia N97 mini

Pridať recenziu

Nokia - vysúvacia - Bluetooth - WiFi - Java - Prehrávanie MP3 - Fotoaparát

Produkt obsahuje: - Nokia N97 mini - Držiak do auta CR-117 - Nabíjačka do auta DC-6 - Free aplikácia Ovi Maps Špecifikácie: Platforma: S60 5th edition Operačný systém: Symbian verzia 9.4 Prevedenie: Bočne výsuvný displej ... viac »

sa nepredáva v žiadnom internetovom obchode.

Odporúčame podobné produkty

Odporúčania od zákazníkov

4 zákazníkov odporúča tento produkt
1 zákazníkov neodporúča tento produkt

Najprínosnejšie pozitívne recenzie

(12 z 15 ľudí považuje túto recenziu za prínosnú )

Všetky recenzie Nokia N97 mini

• Nie
lll

lll

Pridané: 1. februára 2012

(Upravené 3. februára 2012)

• b
  • e

hej pocuvajma ty anonym bez tvare zato ze sa nevyznas nemusis hodnotit

Overený zákazník E-Nokia

Martin

Pridané: 25. novembra 2011

Zakúpený v E-Nokia

Odporúča produkt
  • nokia stabilne ponuka dobre produkty.Super dizajn
  • slabsia vydrz baterie

Spokojnost.

• Áno (3)
  • Nie (1)
Ďuro

Ďuro

Pridané: 31. októbra 2011

Neodporúča produkt
  • Rozhodol som sa pre Nokiu N97 mini lebo sa mi zdala ok, no pekny obal nieje všetko.
  • Telefón mrzne.
  • Zadny kryt po pade zle zapadá.
  • Odišlo mi druhé sluchadko po roku.
  • Stale sa pripaja na net a nechcely by ste tie učty.
  • Odišiel my dotykovy po troch mesiacoch.

Neviem či moj mobil bol kazovy ale mal som aj N87 a bolo to to iste asi Nokia už nevie robiť telefóny.

Overený zákazník E-Nokia

vyhovoval mojim poziadavkam

www.youtube.com

Pridané: 1. októbra 2011

Max Payne dorazil na mobily

Gangsterská střílečka od Gameloftu s multiplayerem přes internet.

Overený zákazník talkive

Majo

Pridané: 22. septembra 2011

Zakúpený v talkive

• Dobry pomer cena funkcie, plne mi vyhovuje
  • vydrz baterie.

Telefon odporucam, dobre sa ovlada, jednoduche menu, mnozsto funkcii

• Áno (4)

• možnosti mobilu
  • hardvérová klávesnica
  • výborná cena
  • 1500 mAh akumulátor by bol vhodnejší
  • nie je najvhodnejší pre netechnické typy, ktoré chcú len telefonovať

všetko je zatiaľ tak, ako má byť
verím, že obchod rieši aj prípadné reklamácie slušným spôsobom, v ústrety zákazníka

• Nie (1)
Stano P.

začiatočník

Stano P.

Pridané: 31. decembra 2010

(Upravené 2. januára 2011)

• Nová vlajková loď.
  • Vydarený dizajn.
  • Váha a veľkosť.
  • 5 Mpix fotoaparát.
  • Nemám nič.

Telefónny mobil Nokia N97 je jedným z najvydarenejších mobilov celkovo, ktorý sa vyrába sériovo.Nie je to žiadny sen, že si môžete dovoliť už aj mobil o ktorom naozaj snívate. Je to mašina , ktorá vám naozaj vybije dych. Tento technický "zázrak" je špičkou vo svojej kategórií a na trhu s bohatou ponukou sa naozaj nestratí. Ak tento mobil nazveme novou vlajkovou loďou spoločnosti Nokia, určite nebudeme prehánať. Už po telefónoch ako boli napríklad Nokia N95 a Nokia E 50 bola laťka nastavená naozaj vysoko. Ukrýva v sebe mnoho technických nadupaných aplikácii.GPS navigáciu a operačný systém Symbian je taktiež samozrejme súčasťou.Nokia N97 mini sa v tejto podobe dostáva v zmenšenej podobe ako jeho predošlí brat Nokia N97 a tým sa zredukovala váha a určite vám lepšie sadne do ruky a písanie sms alebo surfovanie na Webe je tiež zábavné. Mobil je dizajnovo vynikajúco upravený a nenachádzam na ňom žiadne chyby.
Určite odporúčam.

• Áno (11)
  • Nie (8)
Pao

Pao

Pridané: 3. decembra 2010

(Upravené 3. decembra 2010)

• unikátny výsuvný mechanizmus, indikácia nových udalostí, užívateľská voľnosť využitie domovskej obrazovky, čítanie textových správ automatom, elektromagnetický kompas, Nokia mapy 3.0, funkcia otočením telefónu stíšenie vyzváňania či odloženie budíka
  • horšie výdrž batérie, vyvýšený fotoaparát prekáža pri písaní na QWERTY

Nokia N97 Mini prišla na trh čo by kompaktnejšia, zmenšená verzia modelu N97 a musíme konštatovať, že sme radi, že sa tak stalo. Veľa čiastkových problémov dokázala odstrániť, či už sa jednalo o ovládací kríž na QWERTY klávesnicu, nevhodne umiestnené tlačidlo Funkcie, kinetickej scrolování, odozvu telefónu. Tiež slúchadlá už nie sú na smiech, ako vtedajší u N97. Naopak ma dosť mrzí, že Nokia vynechala presuvnou krytku fotoaparátu a nechala fotoaparát presahovať zadnú hranu. Telefón na podložke nesedí v rovnej polohe a pri písaní oboma rukami sa mierne kývať. Obsahová stránka musí vyhovovať snáď každému.Určitě kúpiť, ak sa rozhodujete medzi klasickou N97 a N97 Mini, ale nielen práve medzi týmito dvoma prístrojmi.

• Áno (4)
  • Nie (6)
Overený zákazník gsm-shop.sk

jn01

Pridané: 30. októbra 2010

Zakúpený v gsm-shop.sk

• Pri prvom vzatí do ruky mi hneď sadol , nakoľko už dlhú dobu používam Nokie Zo Symbianom , tak som spokojný
  • Nenašiel som zatial žiadnú chybu

Nokia N97 Mini je podľa mňa skvelí komunikátor , ktorý skvele funguje aj pre zábavu aj pre prácu a internet

kolovratok3

kolovratok3

Pridané: 18. júla 2010

• Podporuje jej videohovor
  • Má GPS
  • Robí velmi pekné videá
  • Vela dobrých widgetov a aplikácíí:Facebook a MySpace
  • Má velmi kvalitnu a pevnu konštrukciu
  • Dosť mi sekala a íšla pomaly
  • Fotky robí celkom dobré,ale čakal som lepšie
  • Je to síce dobrý mobil,ale ma vysoku cenu
  • Fotoaparát nie je ničím ochranený proti poškriabaniu

Tak Nokia N97 Mini je mobil,ktorý má velmi kvalitnu konštrukciu či QWERTY klávesnicu.Fotoaparát sa nachádza vzadu a podla mna je nevýhoda to,že nie je ničím chránený a môže sa poškriabať.Má 5 MPix rozlíšenie fotoaparátu,ktorý robí celkom pekné fotky,ale čakal som viac.No ale video je super..Nokia N97 mini má aj GPS a podporuje jej aj videohovor.Má velmi vela dobrých aplikacii a widgetov ako sú:MySpace a Facebook.Tuto nokiu som mal a dosť ma na nej zarazilo to,že ked som ju mal asi pol roka,tak strasne išla pomaly a dosť mi sekala.Doporučujem.

BrBl

Ivusik

Ivusik

Pridané: 21. júna 2010

(Upravené 2. júla 2010)

• -veľa výborných aplikácií a widgetov
  • -výborný displej (pekné farby, rozlíšenie, citlivosť)
  • -kvalitné spracovanie
  • -päťmegapixlový fotoaparát
  • -pomerne rýchle reakcie
  • -Wifi a GPS
  • -rozšíriteľná 8 GB pamäť
  • -absencia krytky fotoaparátu je dosť veľká nevýhoda

Telefón zhotovený z kvalitných materiálov ponúka výborný dotykový displej, výsuvnú qwerty klávesnicu, množstvo funkcií, ako aj použiteľný fotoaparát. Displej je hlavným ovládacím prvkom, je teda dotykový. Používa síce rezistívnu technológiu, no stylus v balení nenájdete, nakoľko prostredie je prispôsobené pre ovládanie prstom. K displeju nemám výhrady ani na priamom svetle. Potešili ma aj widgety pre Facebook, CNN, AccuWeather a podobne.
5 megapixelový fotoaparát poskytuje široké spektrum nastavení. Dalo by sa povedať že na pomery mobilného telefónu sa jedná o celkom luxusný výber.

• Áno (12)
HCrust

HCrust

Pridané: 9. júna 2010

• - veľa výborných aplikácií a widgetov (napr. Facebook)
  • - FM rádio s RDS a RT
  • - kovový spodný kryt
  • - v balení chýba stylus
  • - miestami pomalé reakcie
  • - slabá kvalita stereo reproduktorov
  • - chýba HSUPA a rýchlejšie HSDPA

Táto verzia oproti klasickej N97 ma 4 základne zmeny:
- menšie rozmery
- slabšiu batériu
- menej pamäte
- menší displej
Pravdaže tieto zmeny z N97 mini nerobia hroší telefón. Hneď ako prvé vás po vybratí telefónu z krabice milo prekvapí kvalitná plastová konštrukcia čo pri Nokiach N-serie není až tak zvykom. Kvalitne je taktiež spravený výsevným mechanizmus tohto telefónu ktorý ale zo začiatku môže ísť v niektorých bodoch ťažšie. Dizajnom sa N97 mini v podstate vôbec nelíši od jej predchodcu. Na ľavom boku nájdeme vstup pre microUSB konektor ktorý slúži na nabíjanie ako aj na prepojenie s počítačom. Na hornej strane nájdeme jack (3,5mm) a vypínacie tlačítko. Na zadnej strane sa nachádza 5Mbpx fotoaparát (není chránený kritom) s duálnym LED bleskom taktiež nechýba autofokus. Kvalita snímku je v celku dobrá telefón disponuje aj nastavením ISO, farebného tónu a podobne, čo ma trošku sklamalo je že tento telefón neobsahuje režim panoráma. Ukladanie fotiek je ako pri starom modely do galérie a zaraďované sú podľa dátumu. Z hudobnej stánky je tento telefón veľmi kvalitne zvládnutý. V prehrávači sa nachádza množstvo funkcii od triedenia skladieb (podľa interpretov,albumov ..) nechýba ani tvorba playlistov a podobne. Výrobcovia avšak troška zanedbali sterorepráky ktorých kvalita je trochu horšia.
Na záver Nokia N97 mini je veľmi kvalitný telefón aj napriek svojím orezaným funkciám. Od fotoaparáta som čakal viac ale nahrávaniu videí není asi čo vytknúť.

balon

balon

Pridané: 31. mája 2010

(Upravené 31. mája 2010)

• cena vyhovujuca
  • dizajn
  • je dotykovy a zaroven ma vysuvaciu klavesnicu na boku co je velke plus
  • 5 Mpix fotoaparat
  • duálny LED blesk,
  • autofókus
  • 3,5 mm jack
  • rozpoznávanie hudby
  • rychly pristup na internet hodnotim velmi kladne
  • slaba vydrz beterky
  • pamat len do 16 GB cakala som viac
  • nema xenónový blesk

Naozaj vydarený kusok od Nokie v skvelom stylovom prevedeni...Baterka nevydrzi skoro ani den preto by si beriem nabijacku vzdy so sebou a je to dost neprakticke

Suchi

Suchi

Pridané: 29. marca 2010

• Qwertz/y klávesnica
  • Rozlišenie displeja
  • Symbian
  • Malá pamäť RAM (128 MB)
  • Veľmi slabý procesor( len 454 Mhz)

Nokia N97 mini je podarený mobil, ale ja by som sa k ňemu už nevrátil. Zarazila ma pomalosť systému. Som dlhodoby užívaťel symbianu ale čo sa týka N97 mini a jej staršej sestry N97 sú oba veľmi pomalé. Malá RAM - ka vám neumožnuje ani zálohovať dáta (neviem na čo tam potom taká funkcia je). Oceňujem multimediálne vlastnocti, ktoré sú u rady N samozrejmé. Foťák robí kvalitné snímky ale pri horšom svetle Vám nepomôže ani dvoj diodový blesk. (Pri zlom osvetlení jedine Xenon). Pochváliť ale musím QWERTZ klávesnicu ktorá má perfektnú odozvu (lepšiu ako N97) a pri tom sa klávesy i lepšie ,,nahmatávajú". Nokiu N97 mini by som moc neodporučoval no mobilov s dobrou QWETZ klávesnicou nie je až tak mnoho takže by sa Vám mohla aj zaľúbiť.

ikar

ikar

Pridané: 27. marca 2010

• hmotnosť: 138 gramov (zistená: 137 g),
  • displej: aktívny, dotykový (rezistívny), TFT 16 777 216 farieb, 640 x 360 b., 40 x 71 mm, uhlopriečka 81 mm (3,2''), aktívny pohotovostný režim,
  • fotoaparát: 5 Mpix (2584 x 1938 b.), duálny LED blesk, autofókus, záznam videí (640 x 480 b.),
  • pamäť: 128 MB RAM + 276 MB dostupnej pamäte + 8 GB flash pamäte + microSDHC (do 16 GB),
  • správy: SMS, MMS, e-mail, RSS,
  • globálny prenos dát: GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA,
  • lokálny prenos dát: Bluetooth 2.0 + EDR, kábel (microUSB), mass storage (online), Wi-Fi,
  • hudba: MP3/AAC prehrávač, 3,5 mm jack, FM rádio (s RDS), A2DP,
  • ostatné: Java, minimalizácia aplikácií, multitasking, internetový prehliadač, videohovor, prehliadač dokumentov, GPS, akcelerometer, TV-Out.
  • Neobsahuje/nepodporuje:
  • xenónový blesk, aktívny kryt objektívu, HSUPA, rozpoznávanie hudby.

Nokia N97 mini je napriek orezaním funkciám výborný prístroj. Páčilo sa mi spojenie dobrej QWERTY klávesnice a dotykového displeja, možnosť využívať Nokia Messaging či rôzne multimediálne funkcie, ktoré N97 mini obsahuje. Samozrejme, aj táto novinka má niekoľko výrazných nedostatkov, no keby si mám vybrať medzi klasickou N97 a verziou mini, jednoznačne beriem druhú možnosť. Pri kúpe N97 mini zohrá dôležitú úlohu aj cena, nakoľko sa na trhu nachádza (alebo čoskoro bude nachádzať) niekoľko konkurentov za podobnú, prípadne nižšiu cenu.

• Nie (4)

• polohove cidlo
  • OS Symbian
  • bez krytky fotaku
  • oproti N97 len 8GB pamet a slabsia bateria

Nokia N97 mini bola predstavena aby napravila chyby svojho predchodcu N97 a to hlavne rozmery a softver. Pamet sa zmensila z 32 GB na 8GB ale stale je pritomny slot na micro SDHC karty. Bateria sa tiez zmensila z 1500mAh na 1200mAh. Zadny kryt uz nie je len plastovy ale je kovovy. Podla mna ma mini krajsi dizajn hlavne v hnedej farbe. Vdaka dotykovemu OS Symbian mozete si softverovu vybavu rozsitit dalsimi aplikaciami. Nokia ma aj svoj shop s nazvom OVI store kde si mozete stiahnut plno dalsich programov, hier, videi a ineho.

• Áno (7)

• Nie (10)
Overený zákazník Aukro.sk

Pridané: 5. januára 2011

Zakúpený v Aukro.sk

• Nebola to Nokia ale napodobenina z Číny!!!!

• Nie (9)

Pridané: 16. septembra 2010

(Upravené 16. septembra 2010)

• adam
  • nehdlli

rrbbx

• Nie (14)

Pridané: 25. augusta 2010

(Upravené 25. augusta 2010)

• nic sa my nna nom nepaci je velmi pomali
  • je pomali zli fotak a vela dalsich veci...

mam ho dlho ale este dodnes lutujem ze som si ho kupil je to proste strasny mobil nikomu neodporucam ak ste si ho uz zaplatili lutujem ves dovi!

• Nie (26)

• Nie (26)
Tomaš

Tomaš

Pridané: 11. januára 2010

(Upravené 11. januára 2010)

• je proste super perfektny

nemam produkt ale paci sa mi je su super vecicka je moj sen mat taky telefon pre ostatnych odporucam v setkych kategoriach a ty co ho maju zavydim

• Áno (3)
  • Nie (17)