Heureka.sk - nákupný radca
Vyber produkt > Porovnaj ceny > Nakupuj výhodne

SAMSUNG S5620 Monte

Pridať recenziu

Samsung - dotyková - Bluetooth - WiFi - Java - Prehrávanie MP3 - Fotoaparát

Operační systém Samsung Prohlížeč Dolphin 1.5 JAVATM MIDP 2.0 hodnota SAR 0,608 kg/W Provedení: dotykový Provozní frekvence GSM&EDGE 850 / 900 / 1.800 / 1.900... viac »

Kde kúpiť

Odporúčania od zákazníkov

11 zákazníkov odporúča tento produkt
2 zákazníkov neodporúča tento produkt

Najprínosnejšie pozitívne recenzie

(51 z 53 ľudí považuje túto recenziu za prínosnú )

Všetky recenzie SAMSUNG S5620 Monte

LUCIA GULLEROVA

LUCIA GULLEROVA

Pridané: 26. apríla 2012

• VSEDKO
  • NIC

STE MIMO???????OS SA DA NAINSTALOVAT AJ INY PREHLIADAC A MNE SA VOBEC NEZDA ZEBY MAL ZLY FOTAK LEBO AJ INE ťMEGAPIXELOVE MOBILI MAJU HORSIU KVALITU AKO TU PAN MONTE.

MiskoMalco

začiatočník

MiskoMalco

Pridané: 14. apríla 2012

• Širokouhlý 3'' kapacitný display s rozlíšením 240 x 400
  • Pomerne vydarený vlastný OS na svoju dobu TouchWiz 2.0 Plus
  • Je veľmi ľahký (92 gramov)
  • Akurát padne do ruky (109 x 54 x 12 mm)
  • Bluetooth
  • Baterka s kapacitou 1000mAh celkom postačuje na min. 2 dni
  • Uzavretý OS
  • Trochu menšie rozlíšenie
  • Veľa aplikácia práve pre tento Samsung nenájdete
  • I keď sú widgety dobre, je ich málo
  • Má plnohodnotný Facebook (aj aj MySpace)
  • Nedá sa rýhlo prenúť do režimu Lietadlo
  • Nemá blesk
  • Chýba autofókus
  • Abstencia softvérovej QWERTY klávesnice!

Je to celkom slušný dotykový Samsung. Je určený hlavné pre menej náročných užívateľov, ktorý nepotrebujú veľa widgetov, veľa free aplikácií (ako Android) a podobne. No nieje to Andorid a stým treba rátať. No aspoň to je bezpečnejšie. :) Ja by som ho určite odporučil svojim známym.

adam

adam

Pridané: 2. marca 2012

(Upravené 2. marca 2012)

Odporúča produkt
  • Velmi dobry telefon paci sa mi velky kapacita pamete a aj to ze je velmi velmi pevny
  • -trosku slaby fotak bez blesku a zly prehliadavac

celkom dobra cena kvalita a pevnost ma bluetooth wi-fi fotak ...:D Ps mne sa velmi paci

Vasko Miroslav

Pridané: 1. marca 2012

Odporúča produkt

je to dobre a rýchle, to by si mohli aj iny tak objednať je to rýchlo a raz da a v poriadku

Pridané: 18. februára 2012

Odporúča produkt
  • qwerty klavesnica sa da lahko nainštalovať
  • foťak
  • aplikacie
  • hry
  • internet, youtube...
  • bateria vydrží aj tyždeň, pokial sa použiva len na sms a telefonovanie
  • pri fotení sa nemôžte ani trochu pohnuť, inak je fotka rozmazaná
  • škoda že nieje qwerty od vyroby
  • má len samsungový operačný system
  • ked spadne rozloží sa na všetky sučiastky
  • pri prehrávaní hudby chýba rychle prepnutie pesničky (treba oblokovať a potom prepnuť)

Za túto cenu sa mobil určite oplatí, má všetko čo bežný používatel potrebuje. :)

Sniperkooo

Sniperkooo

Pridané: 21. decembra 2011

Neodporúča produkt
  • Není pochyb o tom, že Samsung vyrábí dotykové telefony už dlouho. Pokud se ale zaměříme na ty bez operačního systému, pořádný poprask vyvolal teprve model Star, před ním skvělý fotomobil Pixon a jejich společný stylový předchůdce F480. A přitom to zas nebylo tak těžké. Stačilo zkombinovat vydařené ovládání, hezký vzhled a nízkou cenu. Když se neodfláknou funkce, hit je na světě. O to stejné se teď pokusí model Monte. Pro pořádek ještě uveďme, že název Monte použil Samsung pro více telefonů, dnes si ale povíme o tom dotekovém, bez klávesnice, s označením S5620.
  • virtuální klávesnice nejde přepnout na QWERTY
  • fotoaparátu schází autofocus a přisvětlení
  • GPS zatím nemá pořádné využití

Snad nikdo, kdo si mohl alespoň na chvíli Monte prohlédnout, jeho kouzlu neodolal. Telefon je v prvé řadě úžasně lehký. V první chvíli jsem myslel, že mu chybí baterie, ale pletl jsem se. Přitom 95 g není zrovna nejméně, Monte ale zkrátka vypadá těžší. Hodně zajímavé jsou boky telefonu. Obzvláště černá verze s oranžovým pruhem po bocích vypadá výborně, stříbrný proužek působí přeci jenom o něco fádněji. Boční linka přitom nemá stejnou tloušťku, takže telefon dělá opticky tlustším v horní části, kdežto spodní hrana vypadá užší. Je to sice jen detail, ale bez problémů stačí k tomu, abyste si Monte zapamatovali v záplavě jiných dotykových mobilů.

Pridané: 22. októbra 2011

(Upravené 22. októbra 2011)

• ma Wifi
  • ma GPS
  • ma google maps
  • dobra cena 95
  • nema plne hry
  • neviem najst GPS
  • slaby fotak iba 3.2mpix
  • menu nema po slovensky

dobry telefon

Jan Obrin

Jan Obrin

Pridané: 14. októbra 2011

Odporúča produkt
  • Ja mam 2 GB kartu a mam ju skoro celu plnu a preto mi niekedy seka tak keby som mal 16 GB kartu tak by to bolo asi hrozne

Je to podla mna vyborni mobil som s nim 100 % spokojny

• Áno (7)

Pridané: 28. septembra 2011

Zakúpený v E-Samsung

výhodná cena a dobré funkcie,pekný dizajn

Babuska Ivetka

Babuska Ivetka

Pridané: 15. septembra 2011

(Upravené 15. septembra 2011)

• Wi-Fi
  • Facebook
  • My Space
  • 3.5mm
  • jack
  • slabý fotácik

som rád ze ho mám pretoze to je dobrý mobil a pouzívam ho hlavne na telefonovanie a v posteli si ho dám medzi nohy a zvolím funkciu "vybrácia" dalej ho pouzívam na pocúvanie hudbicky a fotenie umeleckých aktov, mám z neho radost, som rád ze donho môzem vsunút SD kartu a 3.5mm jack, má elegantné slúchadká ktoré sú hebké na dotyk, má sexi, sexi, sexi dizajn a dobre padne do ruky. tento produkt som si vybral preto ze mi padol do oka. Fungije presne tak ako som ocakáva...

majte sa pekne :-*

• jack 3,5
  • nemá vlastný OS
  • slabá batéria
  • nemá Automatické ostrenie

Lacný mobilný telefon ktorý obsahuje všetko co by bežný pouzivatel ocakával. škoda toho že to nemá operačný systém ale má to iba rozhranie touchwiz cize je slabá podpora aplikacii. Keby mal tento telefon operacný systém tipu android alebo Windows je to dokonalý telefón. Myslím si že mu neni čo vitknúť a je to dobre porovnanie co sa týka cena/vykon. celkovo som spokojný s týmto telefónom

Pridané: 26. augusta 2011

(Upravené 26. augusta 2011)

• +wifi
  • +lahké ovládanie
  • -slabí foťák

výborní

Martin

Martin

Pridané: 7. augusta 2011

• cena, dizajn, kvalitné prevedenie ktoré nevŕzga, kopa sociálnych funkcií, hľadač hudby, telefón multimediálny hlavne pre mladých ľudí
  • nemá OS, stáva sa že niekedy mrzne, výdrž batérie po polroku rapídne klesne, display je na slnku nečitateľný

Je to dobrý mid-end za skvelú cenu k pomere cena výkon. Často zvláda aj nepríjemné pády na zem, ale horšie zvláda softwareové zásahy. Odporúčam pre mládež do 18 rokov, ak nemajú na android tak je výborný na hry a počúvanie hudby.

Overený zákazník gsm-shop.sk

Pridané: 22. júla 2011

Zakúpený v gsm-shop.sk

• ľahko sa ovláda, prehľadné menu, batéria dlho vydrží, google maps, navigácia,
  • citlivosť fotoaparátu

vreloodporúčam tento mobil.

Micu :)

Micu :)

Pridané: 3. júla 2011

• + pekný design, tvarovo je fakt pekný
  • + priehľadné menu, jednoduché
  • + WIFI, GPS ( ale treba ho stiahnuť ), HSCSD, EDGE, GPRS
  • + veľmi dobre reaguje na dotyk, dajú sa nastaviť vibrácie, čo je vcelku príjemné :)
  • + 3 obrazovky, na každú sa dá nastaviť iné pozadie narozdiel od jeho predchodcu :)
  • + veľmi dobrá grafika, aj na videa kt. stahujete, filmy si v pohode pozriem aj na mobile :)
  • + inteligentné odomkýnanie (na písmená)
  • + úprava fotografií
  • + zámok súkromia
  • + 3 typy písma
  • - vždy ukladá na telefon, aj ked prestavíte, po vypnutí zase to isté
  • - ked idete na Facebook, nedá sa priblizit a tak nevidite ani chat, pretože to ukladá vždy na operačnu pamät, kt. je veľmi malá ..
  • - dosť nekvalitný fotoaparat, bez LED blesku, nemá automaticke ostrenie,ak chcete fotit niečo bližšie bude to rozmazané, celé je to hmlisté.. najlepšie fotí pri scenickom mode *západ slnka* (ak tam chcete mat nejaké farby vôbec na fotke)
  • - autorotačný system- pre mna dosť nevýhoda, pre niekoho možno výhoda... ak si upravíte fotku otočí sa vám a potom ked napr. pred spaním pozeráte niečo a máte ho nabok, vzdy to je obrátené a nedá sa s tým nič robiť :)
  • - DEMO hry, nečakajte, že môžte stahovat Témy, sú len dve a asi aj dlho budu :D
  • - BUDÍK ! neviem prečo, ale už asi 20x som zaspala do školy, že nezvonil... alebo zvonil a potichu, lebo aj ked zmeníte základy ton "ALARM" vždy sa to vráti naspäť a tak to dopadne:D takže na tej budík sa nespoliehajte...
  • - úprava videii chýba

Myslím, že väčšine čo ho nekupujú pre fotenie a hry poslúži :)

• Áno (11)

Václav

Pridané: 28. mája 2011

Zakúpený v DIGIPARTNER.sk

• vcelku dobrý display, dobré menu, pekný dizajn, wifi.
  • operačný systém

za dobrú cenu somzískal telefón s 3´´dotykovou obrazovkou 3Mpix fotoaparátom, wifi a veľa užitočnými funkciami čo konkurencia v tejto cenovej triede neponúka.

Ondrej Líška

• výdrž batérie
  • pomalosť
  • nemá OS
  • handsfree
  • pamäťová karta nieje v balení

Super telefón hlavne pre baby. Má veľký displej, dobrý prehrávač, prehladné menu. Škoda však toho pripojenia do internetu že ho zakaždým treba vyberať manuálne. Telefón je aj dosť pomalý škoda že nemá aspon OS Bada. Reprodukcia hudby je priemerná, fotoaparát je v tejto cenovej kategórií lepší priemer. Ťažko mu niečo vytknúť keď neni ani drahý. Ešte by potešilo kvalitnejšie handsfree.

Pridané: 14. marca 2011

• cena/vykon
  • celkove funkcie su dosť prekvapujuce za tu cenu..:D
  • super ovladanie, reaguje na všetko.
  • velky prehladný display
  • pomerne dlho vybrží baterka
  • 3,5mm jack
  • rychlo sa zaplni operačna pamať, takže často nejdu funkcie ako napr. priblížiť web stranku.
  • slaby fotak
  • slabe handsfree
  • nema operačny system
  • trošku slabšie wifi, ale to je v poho
  • nema qwerty klavesnicu

Určite odporučam tento telefon, určite sa oplatí tato kupa bduete prekvapený čo všetko mobil dokaže.

George

Pridané: 14. februára 2011

Zakúpený v DIGIPARTNER.sk

• Suuuper telefon ma vsetko co bezny uzivatel potrebuje.Perfektny dotykovy displej reaguje aj na najmensi dotyk.

Overený zákazník lacnymobil.sk

Michal

Pridané: 7. februára 2011

Zakúpený v lacnymobil.sk

• Dobra cena k porovnaniu výbave, elegantný vzhľad, dobre ovládanie a veľa ďalších pozitív.
  • slabší fotoaparát,nemá blesk,chýba querty klávesnica.

odporúčam

adrian

adrian

Pridané: 21. januára 2011

• vpoho mobil
  • je na nho malo aplikacii a neni moc rychli

ale paci sa my

• Nie (13)
W4LoCk

W4LoCk

Pridané: 3. januára 2011

• - univerzálne konektory 3,5 mm a microUSB,
  • - vylepšené prepojenie na sociálne siete a messaging (Palringo)
  • - bohatá funkčná výbava (Wi-Fi, GPS).
  • - inteligentné odomknutie displeja
  • - FM rádio podporuje RDS, RT aj nahrávanie
  • - Monte sa zameriava aj na sociálne siete. Nechýba preto plnohodnotný Facebook či MySpace klient
  • - výdrž batérie
  • - chýbajúci autofókus a blesk,
  • - nechránený objektív fotoaparátu.
  • - absencia softvérovej QWERTY klávesnice.
  • - absencia HSUPA

Samsung Monte je rozporuplný telefón. V jeho prospech hovorí množstvo zaujímavých funkcií ako Wi-Fi, HSDPA, 3,5 mm jack, GPS či kapacitný displej. Výhody však prebíjajú drobnosti, ktorými si to Monte kazí. Napríklad chýbajúca QWERTY klávesnica pre pohodlnejšie písanie, nechránený objektív, chýbajúci autofókus či kalendár s malou pamäťou. Napriek tomu si však myslím, že Monte si nájde svojich fanúšikov a stane sa vďaka svojej cene a výbave hitom.

• Áno (14)

• +jack 3,5mm
  • +videohovory
  • +suprovy desin
  • + GPS musí mít internet

supr mobil neni co dodat doporucuji

stanislav kovalcik

stanislav kovalcik

Pridané: 30. decembra 2010

• pomerne rýchly,nemrzne.
  • veľmi dobrá výdrž batérie
  • je tam nainštalované všetko,čo priemerný spotrebiteľ potrebuje od mobilu
  • slabší foťak,nemá blesk

je to výborný mobil,najme ak zoberieme do úvahy jeho cenu.som s ním veľmi spokojný

Overený zákazník HEJ.sk

Martina

Pridané: 27. decembra 2010

Zakúpený v HEJ.sk

• Jednoduchá obsluha, široké spektrum v menu, celkovo je to spoľahlivý a aj dizajnovo pekný telefón. Kúpila som ho synovi a z jeho strany je maximálna spokojnosť.
  • žiadne

Spokojnosť so žiadnymi nedostatkami.

• Áno (8)
Lady_J.

Lady_J.

Pridané: 26. decembra 2010

• dizajn,wi-fi,GPS,množstvo vylepšenych funkcií

Je to úžasny mobil či už po stranke vyzorovej alebo po stranke čo sa týka pristupu na soc.siete či internet.Podľa mňa je super ale ak si potrpite na blesk pri foteni či potrebujete autofokus tak si zvoľte iny telefón.Ale v každom pripade ja som si ho obľúbila a možem ho odporučiť ;-))) :-))

declared

declared

Pridané: 25. decembra 2010

• dizajn
  • Gps
  • bluetooth
  • slabý foťak 3Mpx
  • chýba blesk

Práve vidíte moj vianocny darcek :-)
S týmto telefónom som zatial spokojny este sa na ňom len ućim ,má trocha zlozité ovladanie ,ale to sa časom zvládne.Co sa týka ceny , som prekvapený,ze je taká nízka . Uvidím ako sa mi s ním bude ´dalej dariť a aké ma chyby ,dúfam,ze ziadne :-) Zatial odporucam kazdemu tento telefón a dúfam,ze aj o mesiac ho budem odporucat a nesklame ma

Pridané: 14. decembra 2010

(Upravené 14. decembra 2010)

• GPRS
  • nic

Dufam ze ten mobil dostanem pod stromček :)

• Nie (10)

Pridané: 3. decembra 2010

• GPRS
  • ........................................................
  • nic

dofam že ten mobil dostanem pod stromček

• Áno (7)

Dongelina Dominička Z.

Pridané: 1. decembra 2010

(Upravené 15. októbra 2011)

Odporúča produkt
  • tie hlavne veci su super...
  • pre hlavne wifi
  • pekne spravene menu to troch posuvnych displejov a aj pozadie..
  • 3,5 jack
  • kvalitny prehravač hudby
  • množstvo aplikácii
  • oslovil ma program na hladanie hudby
  • fotoaparat bez blesku
  • hry su len demo (to az tak nevadi)
  • temy a hry nan sa nedaju nikde stiahnut
  • zlozite nastavenia
  • klavesnica sa pri pisani sms asi neda otocit aspon mne to nejde
  • pri napojeni na pocitac sa neda ist do menu
  • tak isto aj pri telefonovani
  • neustale blokovanie klavesnice pri telefonovani takze ked chcem reprak tak najprv to musim odblokovat
  • bateria mi vydrzi asi tak 2 dni podla pouzivania
  • nedavno mi zamrzlo tlacitko na ukoncenie hovoru takze sa mi nedalo vypnut hovor, ani prezvanat
  • dokonca mi nesla vnom nacitat pamatovka (vsetko sa mi zmazalo akokeby) ale v inom mobile ano
  • a ked mi niekto vola tak mi tam nieco neznesitelne bzuci- zevraj seriova chyba a maju ho vsetky tieto samsungy. tak neviem

inak je to fajn telefon..ma krasny dizajn..najde sa vnom vsetko potrebne pre bezneho uzivatela... :)

• Áno (16)
  • Nie (19)
Milan Hrabovsky

Milan Hrabovsky

Pridané: 28. novembra 2010

(Upravené 28. novembra 2010)

• wifi gps

anjelka

Pridané: 10. novembra 2010

• krásny telefon
  • dotykový displej
  • je aj v bielej farbe :P
  • má inštalovaný navigačný systém
  • wifi internet
  • batéria je trošku slabá

dnešný telefon s dobrými funkciami

• Áno (17)
rozababa

rozababa

Pridané: 27. augusta 2010

• má krásny dizajn, no ja mám v bielej farbe s červenou čiarou, je fajn...potom dotykový displej je podľa mňa taktiež dobrý, wifi!
  • nič :P

môj favorit telefon je samsung monte !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Áno (25)

• perfektne aplikacie
  • vynikajuci pomer cena/vykon
  • iba priemerny fotoaparat
  • absencia blesku

Samsung S5620 Monte je výborný mobilný telefón. Ocenia ho ako mladí študenti, ktorí budú môcť bez problémov navštevovať rôzne sociálne siete, tak aj businessmani, ktorí ocenia napríklad GPS navigáciu, prehliadač PDF dokumentov a mnohé ďalšie vychytávky, ktoré Monte obsahuje. 3" kapacitný display je veľmi pohodlný, presný, a vďaka sklenej vrstve sa ani neškriabe. Dizajn telefónu je veľmi príjemný, čierno-zlatá alebo čierno-oranžová kombinácia spolu veľmi pekne ladia. Mobil ma zabudované Wi-fi, čiže na internet sa dostanete kdekoľvek a kedykoľvek. Menšou nevýhodou môže byť fotoaparát, ktorý nebude spĺňať požiadavky náročných fotografov, keďže neobsahuje ani blesk ani autofocus, ale určite postačí pre bežné použivánie za optimálnych svetelných podmienok. Obrovskou výhodou je však jeho cena, ktorá sa pohybuje okolo 170€, čím sa radí do hladiny mid-endu. Nie je to síce smartphone, keďže nemá vlastný OS, ale množstvom aplikácii, ktoré obsahuje a ktoré sa dajú dodatočne stiahnuť, sa stáva veľmi použiteľným akýmkoľvek spôsobom.

• Áno (51)
kolovratok3

kolovratok3

Pridané: 18. júla 2010

• Má velmi dobré funkcie-Wifi a GPS
  • Nemá autofokus
  • Nemá LED blesk

Samsung S5620 Monte je jeden užasný mobilný telefon.Má množstvo skvelých aplikácii a funkcíí.Mne osobne sa zapáčil aj dizajnom,lebo jeho vzhladu-dizajnu nič nechýba.Tento telefon je naozaj vynikajúci,lebo má aj wifi a GPS.Má aj fotoaparát,ktorý má rozlíšenie 3.2 megapixelov.Fotoaparát robí krásne fotky na to,že má rozlíšenie len 3.2 MPix.Nevýhodou je,že nemá autofokus.Samsung Monte je jeden super mobil a cena tohoto mobilu je prijatelná.Tento mobil doporučujem všetkým,ktorí maju radi dotykové mobily.

• Áno (11)

• Hrubka telefonu len 12mm a vaha 92g
  • 3,2 MPx digitalny fotoaparat
  • Pomer vykon / cena
  • Bez operacneho systemu

SAMSUNG S5620 Monte je vynikajuci mobil za nizku cenu. V podstate mu nechyba nic co by narocnejsi uzivatel potreboval. Zamrzi len absencia akehokolvek operacneho systemu. Velkou vyhodou je podpora Wifi ktora si urcite najde svojich priaznivcov a tak aj velmi vela zaujemcov. Velkym plusom je aj navigacia zadarmo v podobe Java, ktoru Samsung dal do prevadzky na Slovensku i v Ceskej Republike. Vacsina krajin si bude musiet este chvilu pockat. 3 palcovy kapacitny displej je pokryty vrstvou skla takze o posrabanie dyspleja nemusite mat obavy. Ak hladate nadupany fon a nechyba vam OS, tak Samsung Monte bude spravna volba.

• Áno (35)

• - GPS navigácia zadarmo
  • - váha a dizajn
  • - ovládanie
  • - absencia blesku

Samsung S5620 Monte je hlavne pre mladých ľudí, ktorý radi surfujú po internete, prehliadajú si videá na youtube, chodia na facebook, myspace, icq, twitter, bebo atd. Samsung monte je ľahká štýlovka pre všetkých ktorých pochytila dotyková mánia na mobilich, je to kompletne dotykovka s troma obyčajnými tlačidlami na spodku mobilu. Monte má 3,2 Mpx fotoaparát čo je na takýto nový mobil dosť málo, čiže taký priemer. Fotoaparátu chýba autofokus a blesk/svetlo, ináč fotoaparát robí priemerné fotky. Displej má 262k farieb, čo je taktiež priemer, kedže už sú mobili aj s viac farbami, no je to priemer a je postačujúci. Vnútorná pamať je 330 Mb, mobil obsahuje aj WIFI, čo si myslím že u nového telefónu nesmie chýbať, prenos dát GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA, BLUETOOTH.
Mobil má samozrejme aj Google maps, ale najvačšie plus v tejto štýlovke je navigácia GPS zadarmo, samozrejme je to online navigácia takže sa platí za použitý internet, kedže navigácia sťahuje mapy, je to vhodné pre niekoho kto má u operátora zakúpené neobmedzený objem dát na internete, no samotná GPS navigácia je zadarmo a neplatí sa. Osobne som z týmto mobilom spokojný, je tu všetko čo potrebujem, je tu veľa toho aj čo nepotrebujem, no nevadí to, ale hlavne mi vadí absencia blesku a slabý fotoaparát, ináč tento mobilný telefón vrelo odporúčam.

• Áno (35)
reddwarf

reddwarf

Pridané: 31. marca 2010

(Upravené 1. januára 2011)

GPS je takmer nepoužiteľné, ide zrejme iba o marketingový ťah. Wifi funguje bezproblémovo, chýba mi QWERTY klávesnica. Reaguje pomerne rýchlo. Pri samsungoch (všeobecne) sa vyskytuje problém s pripojením na internet (nie cez WIFI) a to ten, že často vyhadzuje chybu "DNS chyba". Stačí ak si zmeníte profil pripojenia (ak nejde zmeniť vytvorte rovnaký podľa toho od operátora) a nastavte pevné DNS servery na 208.67.222.222 a 208.67.220.220 Potom internet bude fungovať bez problémov :)

llaaaaaaaaaaaalllllllaaaaaaaaaa

llaaaaaaaaaaaalllllllaaaaaaaaaa

Pridané: 18. apríla 2012

• lala lala
  • ja dory :)

je bamkxnqoicbuqiobcuwbvuw vv wuvbewuibvefuv feuvfbvfivbeivev feuzvbe fvefviubefvbfdsvaeiurzbvs vbvbaibrviuzbsdbv dsv fsvabvahiojo ajoj aj oajojojaojojao joajoa havhsdovdosvbdobvowbwdvbnw vbnsjbvsofb FVBJNsfjdbvJV Vsdvbj SBJVB bvSBVJFNDBV Fjsfb dfgbhdbn fbjfdbfdhfdjhb dbadbd nbjdbn djahoj ako sa mas ??? ja sa mam s tymto telefonom vy

borne a yt ??? :)
:) :) .)

tvojšef

tvojšef

Pridané: 3. decembra 2011

(Upravené 4. decembra 2011)

Neodporúča produkt
  • dotykový, wi-fi, bluetooth
  • slabá batéria, chýchlo vybiatelna ...

nahovno ... :/

• Nie (9)
Overený zákazník marzo.sk

Pridané: 24. októbra 2011

Zakúpený v marzo.sk

pomer cena/"vykon" je velmi dobry, jedinym problemom sa zda vacsia krehkost telefonu...

darkeman123456789

darkeman123456789

Pridané: 23. októbra 2011

• lahky
  • skvely dizajn
  • gps
  • slabsi fotak ( ale to nevadi lebo ja nefotim )
  • demo hry

jednoducho skveli telefon.

Zlatica Dunajová

Pridané: 20. októbra 2011

• neviem

tento produkt si vybral môj syn- chcel ho ako darček

ferko mrkvicka

• dotykový displej,3 pozadia

je super

• Nie (12)

Pridané: 12. novembra 2010

• všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko všetko
  • nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

• Nie (44)

Pridané: 15. septembra 2010

• GPS, Wi-fi
  • TouchWiz 2.0 Plus

• Nie (31)

Pridané: 27. augusta 2010

(Upravené 27. augusta 2010)

• Áno (12)
  • Nie (61)