Poradňa Honor 7 16GB

Autor: Patrik | Vložené: 30.11.2015 000 14:49 | Témy: Poradňa Honor 7 16GB

Patrik

Patrik

Slow motion a notifikačná dióda

Dobrý deň, mám vážny záujem o kúpu tohto zariadenia a chcel by som sa spýtať na pár vecí. Disponuje tento smartfón notifikačnou diódou ? Vpredu má blesk, ale či slúži aj na notifikácie, poprípade či sa dá nastaviť. Ďalej ma veľmi zaujíma, či mobil disponuje točením SlowMotion videa a či vie nahrávať 4K videá. Posledná otázka, ako je to so zasekávaním v klasickom prostredí a v prostredí fotoaparátu. Vopred ďakujem za odpoveď.

  • Andrej

    Andrej

    8. januára 2016

    Odpovede:
    - telefon ma malu notifikacnu diodu, kt. je ale slabo videt.
    - blesk nesluzi na notifikacie a neviem o tom, ze by sa dal nastavit.
    - mobil vie tocit slow motion v kavlite HD (720) a nevie natacat 4K iba Full HD videa.
    - telefon sa nezasekava ale obcas mu sibe. Moj mam uz pol roka a vsimol som si, ze obac zacne nekontrolovatelne otvarat ikony (restart vzdy pomoze), obcas sklada hovor, obcas zacne blikat zadny fotak, niekedy nezobrazi odfotenu fotku. Ale stale ho mam rad kedze potrebujem dual sim telefon. Ohladne kvality mozem potvrdit, ze je to naozaj kvalitny fone a pri pade z 2 metroch na dlazdice bolo zjavne naozaj minimalne poskrabanie, volnym okom tazko viditelne.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (1)
    • Nie
    • Patrik

      10. januára 2016 - Patrik

      Ďakujem za odpoveď. Telefón som si už zakúpil a som nadmieru spokojný. Negatíva ohľadom fotoaparátu snáď opraví aktualizácia na 6.0 aj keď ja som sa s nimi za prvý mesiac používania ešte nestretol. Na slow motion som si musel nainštalovať iný prehrávač, aby spomalenie bolo plynulé (na originál prehrávači to zatrháva). Notifikačná dióda je fajn, aj keď je malá ale je. 4K... nevadí, zbytočne by to zaberalo viac miesta a aj tak je potreba mať 4K monitor. Jediné negatívum vnímam iba asi tu batériu, zatiaľ mi max vydržala 1,5 dňa (bežné používanie). Inak EMUI je krásna nadstavba. Prechádzal som z TouchWizu od Samsungu a už sa nemienim vrátiť. Ak bude Honor pokračovať takýmto štýlom a úplne sa odčlení od Huawei, dostaneme ďalšieho "FlagshipKillera" na trhu (možno priameho konkurenta OnePlus). Prajem pekný deň.


Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.