Poradňa Apple iPhone 5 16GB

Autor: | Vložené: 19.09.2015 000 11:05 | Témy: Poradňa Apple iPhone 5 16GB

Baterka

Ahojte chcem sa opytat aj vam sa stava ze mate 70% baterky a po minute vam zrazu spadne na 50%? Akokeby zmezli percenta a potom zrazu naskocili. A aj ked som mala 16% dala som nabit mobil a zaruu mi naskocilo ze mam 23%. Co to moze byt?

  • Ondrej

    Ondrej

    20. septembra 2015

    Ahoj Saša. Sám som mal problém s baterkou na iPhone 5 a výrobca (apple) uznal chybu preto urobil bezplatný program výmeny. Má to ale dve podmienky.

    Prvá je že tvoje zariadenie bolo vyrobené medzi 2012 - 2013 a vzťahuje sa na neho tento výmenný program. To sa dá overiť jednoducho tu https://goo.gl/HLwgSz kde do kolonky zadáš svoje sériové číslo a ono ti vypíše či sa na neho vzťahuje ten program.

    Druhá podmienka ta musí zaujímať iba v prípade ak spĺnaš prvú a to že zariadenie si kúpila max pred 3 rokmi z obchodu. Ak spľnaš oboje stačí ho zaniesť do autorizovaného apple store s tým že im povieš o čo ide ak si z BA odporúčam ho zaniesť sem SWISS, spol. s r. o. Wolkrova 2 851 01 Bratislava – Petržalka je to autorizované stredisko na opravu apple zariadení. Ja som mal štastie a môj oškrkaný 64GB mi vymenili za nový kus. Ak nespĺnaš program výmeny stačí zájst do nejakého servisu a vymeniť baterku takto to ale budeš mať zadarmo s tým že možno dostaneš nový kus. Ešte pred tým všetkým si nezabudni iphone kompletne zálohovať cez itunes (pre prípad že by si dostala nový). Potom dáš len obnoviť a budeš pokračovať s telefónom tak ako si skončila.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (2)
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.