Poradňa Apple iPhone 6 16GB

Autor: | Vložené: 09.02.2015 000 10:13 | Témy: Poradňa Apple iPhone 6 16GB

Preco?

Zaujima ma preco sa ide kazdy po*rat s iphonu?za 700e aby som dostal 2jadro?ja mam rok lenovo 4jadro s 1g ramkou za 180e a vobec ziadne problemy,akurat ze nema prednu kameru a blesk.Ale 700e za iphone 6?

  • Apple Maker

    Apple Maker

    11. februára 2015

    Za prvé ty negramotné indivíduum nauč sa gramatiku a dávaj čiarku tam kde má byť a rovnako veľké písmeno...Za druhé nikoho nezaujíma že máš Lenovo za 180€ čo je hlúposť pretože ak máš lenovo za 180 máš tie najlacnejšie A čkové lenová ktoré stoja za exkrement slušne povedané...Za tretie Iphone pri dvojjadre má vyššie benchmark testy ako hociktoré lenovo aj tie novšie...Za štvrté iphone nestojí 700 eur ale predáva sa od 600 eur...Za piate Lenovo nikdy nedosiahne výrobných kvalít iphonu rovnako ako väčšina značiek Samsung teraz zdvihol ceny novým modelom na vyššiu ako je strop iphonu...Za šieste ľudia sa nejdú posrať z iphonu ale z imbecilov čo si kúpia mobil pod 200€ a machrujú bez podloženia v čom všetkom je lepší než mobil za 600€ spokojný? Posledný argument keď pochopíš že tá Lenovo hnačka je len suť v krabici a budeš ju chcieť predať nestrelíš ju za viac než 50 eur...Kiež do ak niekto chce predať iphone predá ho za takmer nákupnú cenu hocikedy a za slušný peniaz aj po tom čo nastúpi nová generácia...Toľko k tvojej otázke ;)

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie
    • Jozef

      15. februára 2015 - Jozef

      Dovolím si zareagovať.
      1) Nedávate čiarky tam kde majú byť.
      2) Nepochopili ste, že Maroš sa pýta, čo získa navyše resp. aký bude prínos v nákupe telefónu (iPhone), ktorý stojí viac ako trojnásobok v porovnaní s telefónom (Lenovo), ktorý vlastní.
      3) Žiaden benchmark som ešte nemal spustený na žiadnom telefóne. Myslím si však, že nemožno vylúčiť existenciu takého benchmarku, v ktorom by telefón značky Lenovo dosiahol lepšie výsledky ako iPhone 6.
      4) V čase písania príspevku: Alza za 699€, TPD 699€, Okay 698€, Nay 699€, iStores 679€, iStyle 690€. Inak povedané veľa predajcov predáva za cenu blízku resp. bližšiu 700€ ako za 600€, od ktorých sa predáva. Ak ste chceli vašou odpoveďou naznačiť, že iPhone 6 nemá nohy, rád by som sa pri tejto príležitosti spýtal či nevlastníte resp. neriadite vozidlo značky Audi ?
      5) Prvá časť je totálny nezmysel. Píšete, že nikdy nedosiahne ... hmm asi máte vešteckú guľu. Ja si však myslím, že lenovo je schopné vyrobiť telefón, ktorý sa bude deformovať vo vrecku alebo telefón so slabou ochranou displeja proti škrabancom ... http://www.touch.sk...
      6) Poprosil by som odkaz ku zdroju tejto informácie (nejaká štúdia dúfam)
      7) Takže cenový rozdiel pri predaji Marošovho Lenova voči nákupnej cene je 130€. Ak zakúpite teda iPhone 6, ktorý sa predáva od 600€, tak pri následnom predaji a to hocikedy zaň dostanete skoro 600€.
      Lebo používaný telefón sa predáva skoro za nákupnú cenu. A po nástupe novej generácie je slušný peniaz určite taký slušný, že nebude menej ako za 470€...
      Apropo videl som pár zúfalcov, čo sa snažili predať takmer dvojročné používané iPhony za sumy blížiace sa 400€ (v čase nástupu novej generácie, teraz sa za také peniaze predávajú iba 14 mesiacov používané). Nevadí, veď aj z Mojsejovej si robili srandu v telke.


  • Anonymný používateľ

    Anonymný používateľ

    3. apríla 2015

    Ty budeš zrejme jeden z tých, čo sa pozerajú čisto len na parametre na papieri a nezaujíma ho skutočnosť. To dvojjadro s 1GB RAM a iOS ti porazí 8-jadro s 4GB RAM a Androidom. Nemôžeš porovnávať dve úplne odlišné architektúry a už vôbec nie podľa tech. parametrov na papieri.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.