Poradňa Apple iPhone 6 32GB

Autor: | Vložené: 04.11.2017 000 12:15 | Témy: Poradňa Apple iPhone 6 32GB

Iphone 6 a jeho pamat

Som majitelkou samsungu A5 2016 a idem si kupovat Iphone 6 a chcem sa opytat ako to vlastne je s tou internou pametou ... ako si vlozim fotky a mp3 do telefonu ?? pretoze ludia vravia ze sa pri pripojeni kablu do pocitaca neda len tak prenasat mysou skladby a fotografie ?? treba nato nejaky program ak ano ako sa prosim vas vola ?? .. alebo ako to vlasnte je ked chcem si skladby do telefonu pridavat a odstranovat a tak isto fotky .. pri telefone iphone 6 ????

a moja druha otazka je .. aky iOS v iphone 6 ma caka ked si ho kupim v novembri - decembri 2017 a ci bude nejaka aktualizacia na dalsi iOS v tomto telefone.. Dakujem :)

  • Anonymný používateľ

    Anonymný používateľ

    4. novembra 2017

    Súbory do zariadenia vkladáte za pomoci aplikácie iTunes, ktorú si stiahnete a nainštalujete do vášho počítača. Pokiaľ chcete odstraňovať, žiaden program nepotrebujete - jednoducho kliknete na "Odstrániť".
    V zariadení je od výroby nainštalovaný operačný systém iOS 8. Po zapnutí a pripojení na net sa vám zobrazí návrh na aktualizáciu zariadenia na najnovšiu verziu iOS - 11. Čo sa týka podpory v budúcnosti, pravdepodobne skončí na iOS 12. Po skončení podpory budete ešte cca. dva roky v pohode.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.