Poradňa BlackBerry Z30

Autor: | Vložené: 16.02.2016 000 19:29 | Témy: Poradňa BlackBerry Z30

Zlé skúsenosti

Dobrý deň, zaujímalo by ma, či sa oplatí prejsť z BB Z10 na BB Z30.

Pýtam sa preto, že Z10 sa mi pokazila. Teda , pokazila som ju ja. Vyliala som naň trošku vody a asi 3 tyždne som ho nemohla zapnúť. Potom sa mi už zapinal, ale nestihla mi ani naskočiť tá tabuľka s PIN, a hned sa aj sám vypol. Dala som ho aj reklamovať, ale reklamaciu mi samozrejme zamietli. Dnes sa už mobil nedá ani zapnuť. Na vôbec nič nereaguje , len ak ho dám do nabijačky , začne blikať červené svetielko (ale nič sa nedeje).
No za ten čas si tento mobil (Z10) stihla kúpiť mamka a jej strašne blbne. Sám od seba sa vypína. Alebo tiež keď stlačí tlačidlo na vypnutie. Alebo dokonca vtedy,keď ho položí (napr. na stôl). Veľmi sme boli z toho sklamaný , keďže ja som ho predtým 3 mesiace vyspievovala.

Teraz sa veľmi bojím kúpi tejto značky, ale veľmi, veľmi by som ju chcela (lebo som sa zamilovala do BB10 a mobil, pri ktorom nie sú tie gestá si nie som schopná predstaviť).
Aj napriek tomu som otvorená všetkým možnostiam. Teda dosť sa stránim Androidu, ale iOS sa mi napríklad pozdáva viac (len ma trápi tá strašne vysoká cena).

Myslíte si , že sa oplatí prejsť na Z30 alebo si kúpiť niečo úplne iné.

Budem vďačná každému názoru a rade. ;)

  • RasťoS

    RasťoS

    17. februára 2016

    Darinka, ja mam doma BB Z10 + Q10 a teraz bezim na Z30 a nemal som lepsi mobil. Z30 je sice trosku vacsi, ale ak raz ochutnas system BB10, len tazko si odvykas. A je dost velky rozdiel medzi Z10 a Z30. Z30je vacsi a tazsi, predsalen Z30 ma 5" displej, ale velky rozdiel je vo vydrzi baterie. Taktiez zvukovy vystup je podstatne lepsi, Z30 ma stereo repraciky a je to asi najlepsi zvuk, aky som z mobilu pocul...
    Co sa tyka problemov so zariadeniami BB, ja nemam problem ani s jednym BB zariadenim, co mam. V Z10 aj Z30 mam offline navigaciu, zatial je sice len obrazova, bez zvuku, ale funguje neskutocne rychlo a presne, mam stiahnute mapy len Slovenska, ale je k dispozicii cely svet.
    Ak sa teda pytas, ci prejst na Z30 alebo na nieco ine, ja by som presiel na Blackberry Z30. Je to skutocne perfektny mobil. Len si treba davat pozor, aby si ho niecim nepoliala. Sucasna elektronika nema moc rada vlhko, az na par výnimiek. Na porovnanie, mal som aj Sony Z1 compact, nebol to zly mobil a obcas dobre padla aj odolnost voci vode, ale uz mi nevyhovuje system android. Omnoho lepsi je system BB 10. Skoda, ze BB neurobili mobil, ktory by mal zvysenu odolnost voci vode a narazom, to by bolo ine terno ;-)
    Za mna uz len tolko, Z30 je velmi dobra volba, aj v porovnani so Z10, dostanes v nom velmi kvalitny hw a vyladeny system.
    S pozdravom
    Rasťo

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie
    • darina

      17. februára 2016 - darina

      Vou , ďakujem za krásnu odpoveď a skvelé rady!
      Tak na Z10 som davala pozor ako na oko v hlave. No prišla chvíľa ked vyprskla troška vody a 200€ mobil bol v ťahu...
      Dosť ste na navnadili na túto volbu, ale aj tak mam zopar otázok :D
      Nevadi vám, ze displey je iba HD?
      A veľkou zahadou je pre mna predná kamera. Je taká strašná ako na Z10? Mala som moznosť vyskušať iphone 5s a tam bola predná kamera perfektná. Dosť cestujem aj do zahranicia a všetko fotím, preto rozmýšľam aj nad touto voľbou (len neviem či ma neomrzí, ze je taký malý) ... Máte skusenosti aj s 5s?

      Veľmi ďakujem!


Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.