Poradňa HTC EVO 3D

Autor: | Vložené: 13.01.2012 000 21:32 | Témy: Poradňa HTC EVO 3D

Výdrž batérie

dosť som zvažoval kúpiť tento smartfón ale pravdepodobne by skončil v šuplíku rovnako ako moja HTC HD2

ja od mobilneho telefonu potrebujem hlavne: 1. výdrž baterie 2. foták ktorý dokáže odfotiť text 3. otváranie dokumentov word, pdf 4. dobré prehliadanie internetu 5. android ... rozhodne taku blbost ako 3d od smartfonu neocakavam :)

bohužiaľ vypadá to tak že EVO rovnako ako samsun galaxy s2 a všetky im podobné su na tom s batériou v dobe kamennej a preto pre mna absolutne nepouzitelne. Vďaka tej bateríí by som nechcel EVO ani zadarmo.

nevie niekto poradiť nejaký smartfón ktorý by spĺňal všetky moje požiadavky ? teda niečo ako EVO ale s dobrou výdržou batérie?

alebo je nejake riesenie aby som dokazal to EVO pri priemernom pouzivani dostal na hodnotu aspon troch dni ?

  • Anonymný používateľ

    Anonymný používateľ

    14. januára 2012

    1. Riešenie je zakúpiť si silnejšiu batériu. Sú k dispozícii aj s cca trojnásobnou kapacitou.

    2. Kvalitný foťák nečakaj pri tak malom objektíve. Ak chceš robiť pekné fotky, kúp si zrkadlovku.

    3. Word dokumenty Ti otvorí bez problémov, taktiež aj PDF.

    4. Čo znamená dobré prehliadanie internetu? Browser ma vynikajúci. Ak nevyhovuje, môžeš si stiahnuť iný.

    5. Android má a 3D ber len ako fajn bonus na hranie. :-)

    Pri priemernom používaní ho s dodanou batériou nedostaneš na 3 dni nikdy. Niečo predsa ten veľký displej a výkonný procesor poháňať musí. Sú aplikácie, ktoré Ti dokážu telefón nastaviť k lepšej výdrži, ale Tvoju požiadavku splní jedine kúpa silnejšej batérie.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (2)
    • Nie
    • Samuel

      14. januára 2012 - Samuel

      tak zas fotak taky ako robi zrkadlovka nepotrebujem :) pisal som ze staci aby bol schopny odfotit citatelne text :) tuto poziadavku splnaju uz zastarale telefony ako SE K550i takze predpokladam ze pre toto HTC by to mala byt hracka :) ak ee tak potom by som sa ako HTC isiel hambit k dochodcom.

      no a tu silnejsiu bateriu uz niekto z vas skusal ? .. zatial som pozeral ze sa to da kupit len v zahranici a co som cital recenzie tak takmer vsetci na to nadavali ze vraj su to baterie co vydrzia rovnako ako ta originalna akurat su dva krat tak velke.

      Jedina moznost sa mi skor javí kupit plno originalnych baterii a behat s nimi ako trupka .. ale taketo riesenie sa mi zda vazne trapne ... jednoducho tie stroje nie su dotiahnute do konca asi budem musiet nejaky ten rok pockat kym sa zacnu vyrobcovia telefonov zaoberat tym dolezitym ako baterie a nie tymi blbostami ako je 3D.


    • Anonymný používateľ

      14. januára 2012 - Anonymný používateľ

      myslím, že text odfotí, neviem Ti povedať ako dobre, pretože stále čakám kým mi ho Datart doručí...

      Silnejšiu batériu som osobne neskúšal, ale dá sa kúpiť aj na Slovensku (napr. hwww.batteryupgrade.com), ale ako píše kolega v nižšom príspevku, daň za to je hrubší telefón. Často sa to rieši tak, že k silnejšej batérii dostaneš iný zadný kryt, aby sa tam vôbec zmestila. S batériami treba opatrne, tí čo nadávali, že vydrží rovnako si možno kúpili nejakú nekvalitnú... na nete ich je totiž milión...

      Neviem či je dobré riešenie čakať, kým sa technológia zmení. Veď ten telefón môžeš predsa po roku, či dvoch predať a zakúpiť niečo iné.

      A nabíjať ho môžeš zo zásuvky aj z USB, čiže nevidím problém s tým, že by sa Ti ho nepodarilo nabiť kedže nabíjanie trvá necelé 2 hod.


  • Dreamer

    Dreamer

    14. januára 2012

    Bateria je na dnesne pomery velmi dobra, suhlasim ale ze je to malo a nesuhlasim s uprednostnovanim hrubky mobilu pred vydrzou. Kazdopadne neocakavam prilis velke zmeny vo vydrzi, taky notebook, ani netbook nevydrzi dlhsie a pritom je netbook usporny a ma ovela vacsi priestor na bateriu.

    Cakat je riesenie, ktore ale moze trvat viac ako par rokov. Mozno by som uvazoval napr. o Samsung Galaxy S2 + pridavna bateria, hmotnost by bola mozno porovnatelna s tazsimi HTC a kapacita baterie vyssia.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie
  • Nik

    Nik

    17. februára 2012

    Napriklad Motorola Droid Razr MAX, ale obavam sa ze na Slovensku je ho tazko zohnat.
    http://www.motorola.com...

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.