Poradňa LG G2 D802

Autor: | Vložené: 05.06.2015 000 09:20 | Témy: Poradňa LG G2 D802

LC G2 vs. LG G3

Dobrý deň,

chcela by som sa opýtať v čom sa tieto dva telefóny výrazne líšia, či sú tieto rozdiely nejako extra citeľné a ktorý sa viac oplatí (pomer cena/výkon) pre bežného "konzumenta". Ďakujem :)

  • jano

    jano

    20. júna 2015

    Zdravim, Lenka. Som uzivatel G2ky, G3 som skusal v obchode a cital recenzie. Rozhodne by som do G3 nesiel z tychto dovodov - slabsia vydrz baterie, prilis velke rozmery (menej komfortne nosenie, horsie sa drzi pri telefonovani), slabsi jas displeja (a horsia citatelnost v slnecnom pocasi). A pomer cena/vykon teda jednoznacne lepsie v prospech starsieho modelu LG G2. Verim, ze ked sa rozhodnete pre G2, tak budete rovnako spokojna ako ja. Jedine, co by som na LG G2 privital navyse, by bola odolnost voci vode, no LG to neponuka ani v najnovsom LG G4.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie
    • Pet

      5. júla 2015 - Pet

      Dovolim si nesuhlasit v ohlade citatelnosti na slnku. G3 ponuka o nieco vyssiu citatelnost meranu v laboratoriu. Cisla su cisla. V ostatnom plne suhlasim aj ja. Je to ale detail, proste maly rozdiel podla testov.

      G3 ponuka vylepsienia vo vsetkych ostatnych smeroch. SPOKOJNOST pride v kazdom smere. Vylepsene je vsetko u G3, ale este raz podotykam, az na tie vymenovane skutocnosti hore (bateria, rozmery telefonu) , co je skoda.

      G2 je super aj pre viac ako priemerneho uzivatela, G3 ponuka uz len perlicky oproti G2. (napr. vyssie rozlisenie LCD, rychlejsie ostrenie, dva blesky pre jasnejsie fotky v tme......) Ako pisem, perlicky. :)


    • jano

      14. júla 2015 - jano

      Zdravím. Aj ja si dovolím nesúhlasiť.:-) Doporučujem pozrieť si testy oboch mobilov na gsmarene a uvidíte, že vyšší sunlight contrast ratio (a lepšiu čitateľnosť má slnku) má model LG G2.

      http://m.gsmarena.com...

      http://m.gsmarena.com...

      Inak s perličkami navyše u G3 súhlasím. Otázne je, aké má záujemca priority. :)


Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.