Poradňa LG G3 D855 16GB

Autor: | Vložené: 20.02.2015 000 09:37 | Témy: Poradňa LG G3 D855 16GB

Vyber Lg G2 alebo Lg G3

Dobry den,nevedeli by ste mi poradit.Rozmyslam nad niektorym z tychto tel. no neviem sa rozhodnut pretoze G3 je sice novsia no udajne su s nou dost problemy a neviem sa nikde dopatrat ci uz boli odstranene.G2 hodnotia ako lepsie prepracovanu a skor bezproblemovu,ale je starsia.

  • Rado

    Rado

    20. februára 2015 - Najlepšia odpoveď Autor otázky označil túto odpoveď ako najlepšiu.

    LG G3 ale moc by som nedoporučoval LG su kazive mobily lumie alebo sony su mnoho lepsie.Ale tvoja volba urcite LG G3 :)

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie
    • Patin

      22. februára 2015 - Patin

      LG kazivé mobily...Lumie lepšie? S tým nesúhlasím, pretože čo sa týka všetkých výrobcov rôznych značiek, je tá kazivosť veľmi diskutabilná. Záleží na tom, aký kus ti dajú. Trebárs ja osobne som sa u kamošov čo majú LG, ani v domácnosti nestretol, že by sa LG pokazil, kdežto Lumia kolegovi v práci často zamŕza a kedže nejde vytiahnuť batéria (vstavaná), tak musí vždy počkať čo sa mu vybije aby ho mohol opäť zapnúť. Už to dával na reklamáciu a povedal že jeho kamarát mal ten istý problém a že mu ho potom vymenili za nový. Tým nechcem povedať že LG kazivé nie sú, len podľa mňa sú všetky značky na tom rovnako, záleží len na aký kus natrafíš, a ak sa niekomu pokazí, tak sa to šíri svetom :) Ja z mojej opísanej skúsenosti by som zas mohol tvrdiť presný opak, že LG kvalité, Lumie kazivé.. Je to ťažko súdiť tie značky ;) ..

      A čo sa týka k otázke od Simisa, tak ja osobne mám LG G3 už asi 2 mesiace a vôbec som sa so žiadnym problémom nestretol.. Telefón je svižný, nevypína sa, nezamŕza.. jediné čo ma naštavalo na ňom je Android 5.0..ale to sú veci čo sa týkajú vývojára Androidov, nie LG, takže ak si ho kúpiš, tak radšej si tam nechaj Android 4.4 a nič neaktualizuj ;) :D veľmi sa tým telefón oseká od rôznych užitočných funkcií, preto momentálne zvažujem ísť do mobilshopu nech mi tam nahrajú späť 4.4 :)


Táto otázka už bola uzavretá.

Autor otázky bol spokojný s odpoveďou, preto je otázka uzavretá a nie je možné na ňu reagovať. Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.