Poradňa Microsoft Lumia 640 Dual SIM

Autor: | Vložené: 23.01.2016 000 12:12 | Témy: Poradňa Microsoft Lumia 640 Dual SIM

Problém s príjmom signálu, sekanie, zamŕzanie...

Cez www.mobiluj.sk som si kúpil Lumiu 640 Dual, po spustení a nastavení všetkých vecí som po pár dňoch používania zistil, že aj keď mobil zobrazoval príjem signálu od operátorov, nikto sa mi nemohol dovolať, resp. ani ja som sa nikam nedovolal, rovnaké to bolo aj s SMS a mobilnými dátami. Problém sa odstránil len po vypnutí a opätovnom zapnutí mobilu. Potom začal mobil zamŕzať a sekať, dokonca sa nedal ani vypnúť tlačítkom, aby sa niečo stalo musel som na tvrdo vybrať batériu a opäť ho zapnúť. Stretol sa niekto s niečím takýmto???

Písal som predajcovi, ten odpísal, že im ho mám poslať a budú to riešiť servisom - poslali ho vraj až do Talianska, lebo Nokia, resp. Microsoft vraj nemá na Slovensku autorizované servisné zastúpenie.

Dúfam, že mi niekto pomôže...vopred ďakujem.

  • Lukas Biri

    Lukas Biri

    23. januára 2016

    NIe mam 3 kusy v domacnosti a ziadny problem ktory popisujes, servis ti to vyriesi

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (1)
    • Nie
    • Peter

      23. januára 2016 - Peter

      Ako ja som do teraz mal,resp.ešte stále mám Prestigio Multihone 8500 Duo,takže s dualsim-ovym mobilom navyše s Windows Phone mám skúsenosť a s týmto som za vyše roka a pol používania nemal najmenší problém,a už vôbec nie ako s tou Lumiou.Dúfam,že to bola chyba len tohto konkrétneho kusu,či vo Firmwere alebo skrátka čo sa týka softweru...a servisom sa to odstráni a už nikdy s ním nebudem mať žiaden problém.


Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.