Poradňa Motorola Moto G

Autor: | Vložené: 19.04.2014 000 22:05 | Témy: Poradňa Motorola Moto G

Motorola moto g vs LG L9 II

ktorý mobil by ste poradili, rozhoduje msa medzi motorolou moto g vs LG L9 II?? čo poviete? notifikačná dioda mi vôbec u LG nechýba, takže sa neviem rozhodnúť :)

  • Matej

    Matej

    21. apríla 2014 - Najlepšia odpoveď Autor otázky označil túto odpoveď ako najlepšiu.

    Mal som oba telefóny..
    Motorola má lepší výstup slúchadiel (kvalita zvuku), lepšie ovládanie, oveľa lepšia batéria a taktiež si pochvaľujem svižnosť systému - ani raz nesekol, a to ani tesne po aktualizácii. Taktiež pekný displej a pozorovacie uhly - vynikajúce. Na druhej strane má menšiu pamäť, horšie prepojenie kontaktov s Facebookom a naozaj otrasný fotoaparát.
    LG sa občas zasekávalo, trhalo a aplikácie často padali. Malo však lepší foťák, pekný displej (avšak pre mňa moc veľký). Vychytávka bol infraport na hornej strane, s ktorým sa dala prepínať televízia. Osobne mi však (okrem hornej vysúvacej lišty) prekážala nadstavba androidu od LG, ktorá síce ponúkala neuveriteľne veľa nastavení, ale všetky boli takmer k ničomu.

    Mne osobne vyhovuje Moto G. Veľkosť displeja ako ušitá na mieru, svižný operačný systém a čistý, jednoduchý android, bez zbytočne farebných neštýlových nadstavieb.
    8GB mi vyhovuje taktiež, keďže z hudby tam mám 4-5 albumov. Horšie je to s fotoaparátom, odkedy som vymenil LG za Moto G, tak si musím brať na výlety a podobné situácie fotoaparát, pretože ten je na Moto G naozaj zlý. Na druhú stranu, s LG som namiesto fotoaparátu brával externú batériu.

    Naozaj je to čo komu vyhovuje. Ak sa uskromníte a vyhovuje vám jednoduchosť, rýchlosť a spoľahlivosť - Moto G.
    Ak vám vyhovuje množstvo funkcií, nastavení a vychytávok na úkor dizajnu a svižnosti - LG Optimus L9 II.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá.

Autor otázky bol spokojný s odpoveďou, preto je otázka uzavretá a nie je možné na ňu reagovať. Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.