Poradňa Nokia Lumia 930

Autor: Anonym | Vložené: 27.05.2015 000 20:47 | Témy: Poradňa Nokia Lumia 930

Anonym

Náchylnosť na poškriabanie

Chcel by som sa opýtať, ako je na tom tento telefón so svojou odolnosťou. Či sa displej ľahko upatlá/poškriabe, neoškrabáva sa lak z kovového orámovania? Pýtam sa preto, aby som zvolil adekvátnu ochranu telefónu. Ochrannu foliu na displej, alebo aj na boky, obal..?.. treba ho obalit foliou("filmom") aby nevyzeral po pol roku opotrebovane?
dakujem za všetky reakcie :)
PS.: nechcem hádzať telefón o stenu, len nechcem aby sa poškriabal. Som si istý že ho budem mať v obale, ale v ruke a pri používaní bude nechránený.
- Treba na ňeho foliu?

  • Anonymný používateľ

    Anonymný používateľ

    28. mája 2015

    Mám ho asi 4 mesiace. Nepoužívam žiadnu ochranu a myslím si, že ani netreba. Telo telefónu (zadný kryt, rám) je ako nové. Predná strana s displejom má pár maličkých škrabancov, ktoré vznikli keď som ho mal v tesnom vrecku spolu s drobnými kamienkami. Tie škrabance sú prakticky neviditeľné a pokiaľ človek neskúma displej pod lampu tak si ich ani nevšimne.

    Jediný problém vidím v tom, že povrchová vrstva displeja pomerne dosť zachytáva mastnotu z rúk. To spôsobuje mierne rozmazanie obrazu, teda občas ho musím pretrieť. Keď to porovnám s inými modelmi, napr. Lumia 735/730, sklo na 930-tke skutočne rýchlo zachytáva mastnotu z rúk. Na druhej strane aspoň príjemne kĺže. To som však vedel už dopredu, keďže sklo je v lesklom vyhotovení - t.j. príjemné na dotyk, avšak rýchlo sa zašpiní a nepríjemne sa leskne (občas menší problém pri priamom slnečnom svetle). Myslím, že tento "problém" sa dá riešiť fóliou, ktorá už nebude toľko zachytávať odtlačky prstov, a podobne.

    Celkovo mi príde telefón dosť "pevný", takže prípadné pády by mohol vydržať. Ale keď je používateľ nešikovný, tak proste treba puzdro.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (2)
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.