Poradňa Mobilné telefóny


Autor: | Vložené: 01.03.2016 000 22:14 | Témy: Poradňa Mobilné telefóny

Výber mobilu

Dobrý deň , mám v pláne kupovať mobil rozmýšlal som nas kúpov samsungu note4 ale z dôvodu ceny ktorá je prakticky za mobil, ktorý je už druhý rok v predaji dosť vysoká som sa obzeral po iných variantách. za tu cenu sa dajú zohnat novšie modely. Neaký nazor či sa note 4 vlastne oplatí kupovať ?

  • Matoo

    Matoo

    3. marca 2016 - Najlepšia odpoveď Autor otázky označil túto odpoveď ako najlepšiu.

    Hoci je Note 4 už postarší model, stále sa jedná o celkom slušný telefón, no cena je, ako hovoríte, na dnešnú dobu vysoká a za rovnaké peniaze dostanete výkonnejší mobil. Hoci som Note štvorku držal v rukách len krátko, musím povedať že má ozaj kvalitný display a dobrý foťák. No v ostatných parametroch trošku pokrivkáva. Najlepšia nieje ani nadstavba TouchWiz (po roku/roku a pol sa pripravte na sekanie) a výkon je na tú cenu podpriemerný.

    Do zhruba 450€ dnes zoženiete aj lepšie modely. Ak trváte na Samsungu, tak 32 GB verziu "ES šestky", ak chcete veľký display (a nepotrebujete príliš vysoké skóre v Antutu) tak úplne postačí Note 3, ktorej kúpu ušetríte 100 eur alebo Huawei Mate S. Ak chcete kvalitný fotomobil, tak jeden z tria Lenovo Vibe X3 (ktorý ale ostatnými parametrami neoslní), Xperia Z3+ alebo Z5 Compact. A pokiaľ ste priaznivec iOs, tak... Asi viete čo. :) (5S 32 GB) Respektíve si počkajte na nové Xiaomi Mi5.

    Dobrá rada na záver: Oblúkom sa vyhnite LG G4. Dúfam, že som pomohol. :)

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie
    • Ghoste

      14. marca 2016 - Ghoste

      Proč se vyhnout LG G4? má nějaké vady, o kterých zatím nevím? A nejlevnější varianta Xiaomi Mi5 se bude pohybovat +-10 000 Kč (370 eur).


    • Matoo

      19. marca 2016 - Matoo

      Už sme to preberali na českej Heuréke. Ja osobne by som nešiel do telefónu, ktorý mi po pol roku môže zdochnúť pre nejakú banálnu výrobnú chybu. Nikdy nevieš, či ti z obchodu nepošlú akurát ten z vadnej série.


    • Ghoste

      19. marca 2016 - Ghoste

      Aha díky, za vysvětlení.


Táto otázka už bola uzavretá.

Autor otázky bol spokojný s odpoveďou, preto je otázka uzavretá a nie je možné na ňu reagovať. Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.