Poradňa Samsung B5330 Galaxy Chat

Autor: | Vložené: 12.01.2013 000 00:49 | Témy: Poradňa Samsung B5330 Galaxy Chat

Samsung B5330 Galaxy Chat

zdravim mam dalšiu otázku... dnes sa vyskytol sa problem s displejom... zablokujem mobil klasicky stmavne obrazovka no po chvily sa rozsvieti a opať zhasne (opakovane-"bliká")... prosim o radu čo s tým :)

  • jarin

    jarin

    13. januára 2013 - Najlepšia odpoveď Autor otázky označil túto odpoveď ako najlepšiu.

    zdravim, toto môže byť nejaká aplikácia na organizovanie správ( napr Handcent SMS ), taký program môžete nastaviť tak, že pri prijatej, neprečítanej správe a zamknutom displayi začne robiť predvolenú akciu - opakovane v intervaloch je počuť zvuk prijatej správy, alebo bliká display; toto sa dá zmeniť v nastaveniach programu. Tiež to ale môže byť budík alebo pripomienkovač.

    Odporúčam Vám aplikáciu "Open Advanced Task Killer", táto apps beží na pozadí, zobrazuje ikonu v hornej stavovej lište a pri vyvolaní zobrazí bežiace procesy - tak si môžete pozrieť, ktorá aplikácia Vám beží, a zistiť tak rýchlo čo sa deje

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (3)
    • Nie
    • Cico

      13. januára 2013 - Cico

      dakujem za odpoved no žiadnu aplikáciu na organizovanie sprav nemám nainštalovanú, žiadny budík nastavený (ani zmena nastavení) a ani žiadna pripomienka nieje zadaná. Aplikácie spustené na pozadí ukončujem cez správcu úloh podržaním stredového dotykového tlačidla (Domou). Rozsvietenie display-a prebieha v nepravidelných časových intervaloch (niekedy aj pár hodín sa nerozsvieti).


    • jarin

      13. januára 2013 - jarin

      zdravim, ukončovanie aplikácií stredovým tlačidlom nieje ukončenie, len opustenie, častokrát aplikácia pokojne beží na pozadí Vášho Androida, podľa toho, aké má privilegia( stupeň dôležitosti pre procesor, vyššia dôležitosť zaručuje neukončenie procesu pri stlačení "home" tlačidla ). Pre kontrolu čo môže bežať vo Vašom prístroji môžete pozrieť tu:
      ->Nastavenia->Správa aplikácií->Spustené

      ak Vám nič podozrivé nebeží, skúste zazálohovať Váš prístroj a resetovať nastavenie:
      ->Nastavenia->Zálohovať a vynulovať
      ( pre zálohovanie mať treba nastavené online konto na google+ alebo gmail účet; toto Vám vymaže celú SDkartu ! )
      pokojne môžete SDkartu vyjmúť a dať ju späť po resetovaní, ak tam máte fotky alebo iné súbory, hudobné

      ak sa aj po resetovaní bude blikanie objavovať, reklamoval by som prístroj


    • Cico

      13. januára 2013 - Cico

      zdravím... momentálne blikanie displey-a prestalo, žiadna podozrivá aplikácia spustená nebola iba hlasické ako samsung klávesnica, správca úloh a nastavenia no poistím to task killerom a ak sa problém zopakuje vyskúšam resetovanie ktorému som sa snažil vyhnúť. Dakujem za všetky odpovede :)


    • jarin

      14. januára 2013 - jarin

      zdravim, ešte mi napadlo, všimli ste si, či sa blikanie deje pri zapnutej WiFi, alebo aj bez nej?( predpokladám, že 3G dáta ste si vypli ); mám na mysli, či Vami spomínané blikanie nemôže byť aktualizácia nejakej aplikácie, prípadne automatická kontrola pošty? Bliká Váš prístroj aj bez internetového pripojenia?


    • Cico

      14. januára 2013 - Cico

      zdravím... wifi, 3G, gps, a aj oznámenia sú vypnuté a pripojenie na internet mimo Wifi je nepovolené. Blikanie prebieha (prebiehalo, momentálne sa stále nevrátilo) počas vypnutého pripojenia pretože ho vypínam ak ho nepoužívam kedže vydrž batérie nieje bohvieaká ale dakujem :)


Táto otázka už bola uzavretá.

Autor otázky bol spokojný s odpoveďou, preto je otázka uzavretá a nie je možné na ňu reagovať. Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.