Poradňa Samsung Galaxy S Duos S7562

Autor: | Vložené: 11.10.2012 000 17:15 | Témy: Poradňa Samsung Galaxy S Duos S7562

Je v baleni k telefonu aj pamatova karta? Dakujem

  • ole-18

    ole-18

    11. októbra 2012

    Záleži od predajcu resp. eshopu. Niektorý to ponúkaju ako istý typ benefitu, niekto zas dáva iba základne balenia. Ja osobne som to v balení nemal. Dokonca čo ma viac prekvapilo ani slúchadla, ale nevadí mi to nakoľko už dlhe roky nepoužívam defaultne slúchadla. :)
    Pamäťová karta taktiež nieje vysoká položka, tu na Heureke sa da zohnať už za menej ako 3€ :)

    https://pamatove-karty.heureka.sk...

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie
    • ivana

      11. októbra 2012 - ivana

      aha no fajn potom...a ty co hovoris na neho? silno nad nim rozmyslam....je to dobry telefon popis viac...baterka kolko vydrzi? :)


    • Martin Lopušek

      12. októbra 2012 - Martin Lopušek

      Ahoj Ivana.
      Baterka vydrží tak ako u iných telefónov, "málo". Max. 2 dni. Ono ide o to, že s takýmto telefónom je telefonovania najmenej používaná vec :-). V každom prípade, telefón nemá amoled display, čo znamená, že čierna nie je až taká čierna, ale zato spotreba displeja je nižšia. Pri browsovaní webu/telefonovaní je úplne jedno aká je čierna. Normálne to ale človek nezbadá.
      Čo sa týka pamäťovej karty, defaultne nie je.
      Ohľadom telefónu, napísal som recenziu, kukni.


    • ole-18

      12. októbra 2012 - ole-18

      Pouzivam ho hlavne pracovne nakolko som celkom vytazeny... volam denne vela a osobne ho pouzivam tak ze vzdy ked som vedla PC alebo svojho notebooku je defaultne napojeny na zdroj aby sa mi nestalo ze sa mi niekde vybije. Skusal som samozrejme aj vydrz a je to pri beznom vytazeni jedna karta zapnuta 3G siet a druha 2G nonstop zapnuty internet (HSDPA) pre vybavovanie mailov. A sem tam ked sa stane ze niekde musim cakat tak si zahram nejaku hru kratku :) tak sa mi to prehuplo cez jeden den mozno jeden a pol... zalezi od konfiguracie... ja mam display defaultne nastaveny na 85% jasu... co je dost... podla mna baterka nieje az tak zla nato ze je to smartfon kedy sa vacsina mojich byvalich telefonov neprehodila ani cez jeden den :) napr. moja "byvalka" Motorola Atrix 4G
      dnes som cital spravy ze zverejnili Samsung Galaxy S3 mini... totozny vzhlad a rozmery ako tento len bude mat dvojjadro a super amoled display no nebude mat dualsim... ale rozmyslam aj nad nim :) ale asi skor siahnem po ASUS Padfone nakolko je to moja milovana znacka amaju jednoznacne najlepsie mobilne procesory v sucastnosti :)


Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.