Poradňa Samsung Galaxy S4 Mini VE i9195i

Autor: | Vložené: 13.11.2014 000 02:58 | Témy: Poradňa Samsung Galaxy S4 Mini VE i9195i

Nový mobil

Dobrý deň

Rozhodujem sa medzi S4 Mini, Z1 Compact, Nexus 5 a Iphone 5S. Potreboval by som info ohľadom S4 mini, ako je na tom výkonovo po roku, lebo počul som, že TouchWiz nie je práve dobrá nadstavba a často padajú aplikácie. Na S4 Mini sa mi páči cenovka a vzhľad len či tento mobil zodpovedá aj kvalite, keďže doteraz som bol vlastníkom LG 4XHD, ktorý ma po roku používania totálne sklamal, začal nehorázne sekať, padať aplikácie a každé dva mesiace som musel dávať továrenské obnovenie. Na Nexuse 5 sa mi páči zase, že tam je čistý Android, ale je príliš veľký. Z1 Compact sa mi páči z hľadiska výkonného procesoru a pamäť ram. Iphone 5S si veľa ľudí chváli, ale ta cenovka je až príliš vystrelená.

Vopred ďakujem za Vaše odpovede.

  • aponin

    aponin

    14. novembra 2014

    Z toho co pisete bude pre vas najlepsia ta S4 mini. Sikovny MT, ktory ponuka cenu/vykon a ak sa trosku zaujimate o alternativny SW (treba mysliet aj na zaruku nakolko nie kazdy zasah je vramci zaruky) bude pre vas spravna volba.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie
  • Anonymný používateľ

    Anonymný používateľ

    27. novembra 2014

    Z vyššie uvedených telefónov by som vám odporučil Z1 Compact. Má skoro čistý Android a výkonný hardware, takže by mal behať plynulo aj po rokoch používania... teda určite neporovnateľne plynulejšie než Galaxy S4 mini. Na vlastné oči som videl asi už 4 polročné Samsungy Galaxy S4 mini, ktoré boli úplne zasekané. Takže pokiaľ vám vadila plynulosť LG 4XHD, Galaxy S4 mini by rozhodne nebol krok dopredu.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie
    • Anon

      28. novembra 2014 - Anon

      Ja aspon z mojich vlastnych skusenosti viem ze samsung galaxy S4 mini ani po roku neseka a to som mal moznost takto vyskusat 3 mobili tohto typu....
      Zalezi ako sa o mobil starate pokial sa neviete dobre starat o mobil a zahltite ho vseliakymi "vylepseniami" alebo aplikaciami ktore skor skodia jak pomahaju, nepotrebnymi vecami atd. tak kludne aj po mesiaci bude sekat kazdy mobil aj take co stoja okolo 500 eur.


    • Anonymný používateľ

      28. novembra 2014 - Anonymný používateľ

      Je to vec každého užívateľa, ale ja sa nemienim obmedzovať v používaní mobilu. Potom načo sú smartphony nabité funkciami, keď ich nemôžeme naplno využívať? Ako dobre, beriem to ešte pri mobiloch s cenovkou pod 200€, ale keď už vidím zalagovaný nejaký drahší model, automaticky to je v mojich očiach kus šrotu. Nie je to o tom či sa o mobil viem starať alebo nie, ale je to o tom či sa mi o ten mobil chce starať. Preto som veľký fanúšik Windows Phone, lebo na ňom ani neexistuje aplikácia na čistenie telefónu. Systém robí všetko za vás, užívateľa neobťažuje zbytočnosťami. Takže pokiaľ chcete mať bezstarostný život, kúpte si Windows Phone.


Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.