Poradňa Samsung Galaxy S6 Edge G925 32GB

Autor: | Vložené: 26.10.2015 000 15:58 | Témy: Poradňa Samsung Galaxy S6 Edge G925 32GB

Samsung Galaxy S6 EDGE alebo SONY Xperia Z5

Samsung ma krásny displej zahnutý po oboch stranách fotoraparát dobrý ale Sony ma super fotoaparát a vodeodolnosť ... tak neviem ktorý z nich .. idem si ešte kúpiť konzolu PS4 ku ktorej sa Sony Xperia Z5 môže pripojiť a môžete hrať cez telefón neviem či to využijem alebo nie ale

Ďakujem za každú odpoveď .. prípadne ak vlastníte jeden z týchto telefónov poprosil by som o odoslanie videa

  • Anonym

    Anonym

    30. októbra 2015

    Na tvojom mieste by som si pozrela videorecenzie a rôzne iné recenzie (aj v iných jazykoch ak ovládaš odposluch) porovnala si parametra a určila si priority a funkcie ktoré sú pri mobiloch odlišné :)

    Ja osobne som za Sony lebo Samsung býva risk, nakoľko čo poznám mobily nebývali spoľahlivé, sekali alebo tak... Samozrejme to sa môže stať aj u Sony ale čo som čítala tak skôr low-endové Sony telefóny majú tento problém. Napr. Ja mám Sony M čo ej mid-end trieda a nemám sa čo sťražovať, už má rok a 3/4 a stále fičí ako hodinky :) Jediná pripomienka k Sony je tá že aspoň raz za rok by sa mali preinštalovať lebo majú tendenciu sekať :) Samozrejme majú výhodu Staminy a už sa výrobca polepšil čo sa týka foťáku, fotky (poriadené mobil Z3 compact u kamaráta) v tme mali lepšiu kvalitu ako pri mojom (M) - tá istá scenéria.

    Samsungy sa od minulosti zlepšili, ale ako som už spomenula, je tam ten risk že nemusí byť kvalitne spracovaný :) Ide o preferencie polohy tlačítka, výzoru androidu a funkcií :)

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie
    • Jan

      6. novembra 2015 - Jan

      Mne osobne sa na prvý pohľad páči viac Samsung Galaxy S6 Edge ... Má krajší displej (ako som už spomenul) A foťák ma Samsung tiež dobrý ... Má dobrú svetelnosť (lepšiu ako sony) a tak aj fotky vyzerajú lepšie .. neviem či to je tým displejom alebo má naozaj lepší foťák ...

      Neviem no ... Ešte uvidím, ináč vždy som bol fanúšik Sony .. (teda od kedy začali vyrábať modely Z)


Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.