Poradňa Samsung i9250 Galaxy Nexus

Autor: | Vložené: 17.02.2013 000 15:06 | Témy: Poradňa Samsung i9250 Galaxy Nexus

Výber mobilu

Dobrý deň , mám v pláne kupovať mobil , rozhodujem sa medzi Sony Xperia T , Sony Xperia Ion , Samsung Galaxy Nexus alebo LG Optimus 4xHD ....
Telefon budem používať hlavne na internet , multimédia a sem tam hry
Ďakujem za odpoveď ..

  • Anonymný používateľ

    Anonymný používateľ

    17. februára 2013

    Tak Xperia T by som vyskrkol. Spolu s Xperia Ion ma 4.5 palcovy dispej a este aj ma zabudovane softwarove tlacidla, ktore si trosku odkusnu z displeja (to iste aj Galaxy nexus, ale ten ma o 0.15 vacsi displej). Velkost displeja je velmi dolezita, ked chce clovek pohodlnejsie surfovat na webe.

    Vykon vsetkych zariadeni je, da sa povedat, porovnatelny, cize s hramy by nemal byt problem pri ani jednom z tychto zariadeni.

    Pri galaxy nexus nieje predinstalovane FM radio ( u ostatnych neviem)

    Fotaky na Xperiach maju senzor na 13 MBpixlov, ale to neznamena, ze robia najlepsie fotky. Najlepsie robi LG optimus 4xHD, aj ked zasa ten ma zevraj problemy s autofocusom a treba zaostrovat rucne(tuk na displej).

    S galaxy nexusom ma clovek vyhodu v pravidelnych updatoch softwaru (a aj v jednoduchosti.. kedze galaxy nexus ma cistu verziu androidu, ktora je asi najzromutelnejsia pre obycajneho cloveka)... pred par dnami uz nexusy dostali android 4.2.2 .. hoci tato podpora...bude asi uz len do jesene. S updatmi je na tom najhorsie LG.

    Ja osobne ako vlastnik Galaxy nexusu mozem odporucit Galaxy nexus najviac.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.