Poradňa SAMSUNG S5260 Star II

Autor: | Vložené: 19.03.2013 000 22:22 | Témy: Poradňa SAMSUNG S5260 Star II

Vrátenie mobilu....

Chcela by som sa spýtať vracal niekto z Vás tento mobil, kvôli nespokojnosti, nenačítavaniu internetu z dvôvodu "nedostatku" pamäte a pod. ??? Ak áno ako ste to vysvetlovali aby Vám ho vyreklamovali a vrátili peniaze??? :) Vopred ďakujem za rady!

  • Anonymný používateľ

    Anonymný používateľ

    21. marca 2013

    to je uzivatelska neschopnost situaci vyresit, to nema nic spolecneho s nespokojenosti. Pokud mobilu nerozumite, tak si ho nekupujte.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie (1)
    • Lolík

      21. marca 2013 - Lolík

      To nebola užívateľská nechschopnosť!!!!! Ten mobil nespĺňa veci ktoré má napísane v príručke a skrátka všade keď si zisťujete o tomto mobile info..... Je to zavádzanie zákazníkov!!!! Takže láskavo držte hubu, lebo o tom nič neviete, ja som chcela normálnu radu a ne aby ma tu dáky oný zondil!!! Ten mobil bol dvakrát v oprave a nič neopravili jasne!!!!!


    • Anonymný používateľ

      21. marca 2013 - Anonymný používateľ

      vy nechcete radu, vy chcete navod jak mobil vratit prodejci z duvodu, ze nejste schopen diky sve neschopnosti pracovat s mobilem a jeho aplikacemi. Pokud mate moznost zbozi vratit do 14 dnu od zakoupeni bez udani duvodu tak to udelejte, pokud narok nemate a kupoval jste ho primo na prodejne, zadnou sanci nemate.


    • Lolík

      21. marca 2013 - Lolík

      no ten mobil bude mat uz dva roky.... neni to z dvovoudu neschonosti jasne, len prepacte nefunkcnost youtubu, internetu, bt, denniku hovoru a pod. to neni neschopnost je to nefunkcnost mobilu...... a niesom sama co ma tieto problemy s tymto mobilom takze to nebude o neschopnosti tak mi tu nehubujte..... a nechcela som navod?! a mimochodom obhajovat sa fut tou istou debilnou poznamkou je dost trapne a ako skuste neodsudzovat ked nic neviete!


    • Anonymný používateľ

      21. marca 2013 - Anonymný používateľ

      jak rikam nechcete radu, ale navod jak zbozi vratit, to samozrejme neni nijak mozne, rozhodne ne po dvou letech pouzivani :D ... (znovu si prectete svuj dotaz pokud neverite mne, kdyz vam rikam, ze nechcete radu, ale navod, jak neco vratit a jeste za to dostat prachy) ....


    • Lolík

      21. marca 2013 - Lolík

      ty kks, hovrim ze bude mat dva roky... este nema a ma zaruku dva roky, takze sa da este vratit a ja nechcem zan prachy, teda je mi jedno ci prachy alebo druhy mobil.... a prepacte zavadzania zakaznikov hmmmm no to asi neni moja chyba ale chyba vyrobcou a predajcou..... :PPPPP


    • Anonymný používateľ

      21. marca 2013 - Anonymný používateľ

      vratit se neda, prachy nedostanete, druhy mobil taky nedostanete, jedine na co mate narok, je poslat mobil na reklamaci (bezplatba oprava, zdali bude nejaky problem), musite bejt bud trotl nebo mit vek 12 let.


    • Lolík

      21. marca 2013 - Lolík

      mobil bol v oprave uz dva krat a nevedia to opravit.... takze ako mi ho nevymenia tak sa budem stazovat, lebo ten mobil ma nieco napisane co ma splnat a ked to nesplna a nevedia to opravit tak na co mi je nefunkcny mobil.....


    • Anonymný používateľ

      21. marca 2013 - Anonymný používateľ

      pokud to jde na opravu po treti se stejnou zavadou mate na to narok, cili az tam pujdete, dejte jim to predem vedet. Stacilo to normalne napsat do prvniho vaseho prispevku, ta vase formulace je priserna :)


    • Lolík

      24. apríla 2013 - Lolík

      mimochodom, napisala som to do prveho konetaru, ktorym som reagovala na vase "obvinenie" ktore aj tak nebolo adekvatne...... a moja formulacia je priserna, to hovori ten co si to nevie poriadne precitat..... ;)


Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.