Poradňa SAMSUNG S5570 Galaxy Mini

Autor: | Vložené: 16.02.2014 000 08:35 | Témy: Poradňa SAMSUNG S5570 Galaxy Mini

Ako si mam nastavit vlastne zvonenie sms spravy..

prosim poradte a popiste mi podrobny postup ako si mam nastavit zvonenie sms ,ktore som ztiahol z netu lebo mam moznost si vybrat len z ponuky zvoneni ,ktore su uz v mobile vstavane.Dokazal som nastavit zvonenie hovoru pesnicku,ktoru som mal na sd-karte,ale zvonenie sms sa pokusam nastavit od septembra.prosim napiste mi podrobny postup krok po kroku.

  • Roman

    Roman

    20. februára 2014

    Čau takže ja ti môžem poradiť ale niekto možno bude mať lepšie a jednoduchšie riešenie než ja ale môžeš vyskušať aj moju radu. Takže z obchodu play si stiahni appku: MP3 Cutter & Ringtone Maker täto appka slúži na strihanie pesničiek aby si si mohol uložiť len časť pesničky svoju pesničku si môžeš potom na budík,notifikácie,zvonenie telefónu alebo ako samotnú pesničku. Appka je v anglickom jazyku ale ovládanie je jednoduché takže na to ako ju používať prìdeš sám. Tak a poďme na samotné nastavovanie: najprv si musíš v appke vybrať pesničku ktorú cheš použiť a tak ju vyberieš potom si ju zostriháš ako chceš a uložiš ju ako notifikáciu. potom keď už bude pesnička uložená a nastavená ako notifikácia tak máš je zvuk nastavený aj na spravy. Ale ak cheš svpju pesničku použiť len na SMS a MMS tak musíš ísť na správy stlačiť tlaćidlo menu a ísť na nastevenia a tam potom vyberieš zvonenie a už si len vyberieš tón. Hotovo ak by si niečo nevedel.len sa ma spýtaj.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (3)
    • Nie
    • Janco

      2. marca 2014 - Janco

      aj to je moznost este by som ta rad opytal ci sa da nastavit aj zvuk na spravu ,ktory som si stiahol z netu .Vola sa to chainsaw cize motorova pila a predtym som mal tento zvuk nastavevy na hlasenie ,ze mi dosla SMS.Predtym som mal samsung s5260 star 2 a tam to nebol problem nastavit no v tomto mobile sa mi to nedari.Je to moj prvi mobil s androidom takze ak by si vedel ten postup nastavenia prosim napis mi ho dopodrobna krok po kroku.Dik za radu.


    • Anonymný používateľ

      26. mája 2014 - Anonymný používateľ

      jednoducho použiješ túto appku a postupuješ podľa krokov ako som ti už vysvetlil predtým ak chceš mať iný zvuk na SMS, MMS a iný na notifikacie tak len si nastaviš zvuk na SMS aký chceš a potom si môžeš nastaviť aj iný zvuk na notifikácie. Malo by to fungovať mne sa to da nastaviť. ale ak chceš tak ti to podrobnejšie vysvetlim len mi napiš.


Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.