Poradňa Sony Ericsson Xperia Active

Autor: Anonym | Vložené: 27.11.2011 000 18:24 | Témy: Poradňa Sony Ericsson Xperia Active

Anonym

Má xperia actvie bezplatnú navigáciu?

Chcel by som vedieť či má SE xperia active vstavanú bezplatnú navigáciu nemyslím google maps,čítal som že má ale že len skúšobnú 5dennú verziu.Tak ako to je?? ďakujem

  • Anonymný používateľ

    Anonymný používateľ

    28. novembra 2011

    Takže poporiadku. Nový telefón má nainštalované google maps a nejakú jednoduchú navigáciu založenú na google maps. Ďalej obsahuje odkaz na na turn by turn navigáciu Wisepilot, ktorú treba dosťahovať a nainštalovať. Má ale dve nevýhody: 1) je to skúšobná verzia na 5 dní, potom funguje len v nejakom obmedzenom režime, alebo je nutné si ju kúpiť; 2) je to online navigácia, čiže potrebuje stály prístup na internet.
    Osobne si myslím, že kvalitná turn by turn navigácia sa bezplatne zohnať nedá. Ja som to vyriešil tak, že som si stiahol sygic Auru. Je to platená navigácia (7 dní sa dá bezplatne skúšať), ale od slovenskej firmy, je teda celá v Slovenčine, za 30 € si môžete vybrať mapový balíček tých štátov, ktoré potrebujete.A hlavne je to offline navigácia. Čiže si stiahnete základnú inštaláciu čo je cca 400 MB, mapové podklady štátov, ktoré potrebujete a viac internet nepotrebuje. maximálne si dáte mapy raz za čas zaktualizovať.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (3)
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.