Poradňa Sony Ericsson Xperia Mini

Autor: Anonym | Vložené: 18.11.2011 000 10:45 | Témy: Poradňa Sony Ericsson Xperia Mini

Anonym

Problém s priehrievaním!

ten blbec čo napísal že neexistuje problém s priehrievaním nech mi vymení tú jeho xperiu mini za tú moju a potom nech asi držať hubu nebude!

  • Anonymný používateľ

    Anonymný používateľ

    3. decembra 2011

    nauč sa čítať a potom niekoho nazývaj blbcom - predtým som jasne napísal ''telefón používam necelý mesiac a s ničím som sa nestretol - ani pri nabíjaní ani pri normálnom stave...'' to neznamená že problém neexistuje, ale že ja som sa s ním nestretol... to že si nejaký neandrtálec kúpil vadý výrobok a nie je ho ani schopný vyreklamovať a ide vyskočiť z kože nikoho nezujíma tak sa tu nerozdrapuj... v kľude napíš že ty máš problém a že neodporúčaš tento výrobok a nie že všetkým povieš aby si z tých telefónov spravili tažidlá na papier... si kúp kelímky spojené špagátom!

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (1)
    • Nie (3)
    • Anonymný používateľ

      12. decembra 2011 - Anonymný používateľ

      territorial, jeden z príspevkov jednoznačne napísal, že "to prehrievanie je len výmysel", ale ty si to berieš na seba, možno si to bol ty a upravil si svoj text neskôr, alebo berieš už ako samozrejmosť oslovenie blbec..
      ale k veci, aj sám predajca povedal, že reklamacia takéhoto problému bude pravdepodobne neuznaná, keďže tento problém sa vyskytuje pri bežnom používaní a v servise telefóny bežne nepoužívajú, na to aby to zistili a reklamáciu uznali, sa musí problém prejaviť pri kontrole v servise. teda odpoveď predajcu bola kludne to tam dajte, ale pochybujem, že niečo okrem zabitého času získate.


Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.