Poradňa Sony Ericsson Xperia neo

Autor: Anonym | Vložené: 26.11.2011 000 17:21 | Témy: Poradňa Sony Ericsson Xperia neo

Anonym

Porovnavanie

Dobry den,

potreboval by som poradit chcem si kupit novy mobil,ale neviem sa rozhodnut medzi týmto Sony Ericsson Xperia neo a HTC Desire S

Prosim vas poradte mi

  • soram

    soram

    26. novembra 2011 - Najlepšia odpoveď Autor otázky označil túto odpoveď ako najlepšiu.

    Parametrovo sú to veľmi podobné mobily, tiež som si vyberal práve z týchto dvoch, Zvíťazila Xperia neo, pretože foťák robí lepšie fotky, a má aj tlačítko na boku telefónu na fotenie.
    Takisto dizajnovo sa mi viacej páči ako HTC.
    Tlačidlá pod displejom má klasické, nie dotykové, ktoré stlačíš na HTC aj vtedy keď to nechceš.
    Má aj notifikačnú ledku, ktorá oznamuje neprijaté hovory, smsky, udalosti atď (dá sa to samozrejme detailne nastaviť pomocou rôznych aplikácií).
    Klávesnicu má asi najlepšiu, čo som zatiaľ na android mobiloch videl, žiadna z náhradných klávesníc, čo sa dajú stiahnuť mi tak dobre nesadla. Tlačidlá sú na nej dostatočne veľké, dá sa použiť aj ako T9 a má aj swipe funkciu, fungujúcu takmer perfektne.
    Niekedy začiatkom budúceho roka bude mať update na Android 4.
    Čo mi na neu asi ako jediné vadí, je, že má lesklý plastový kryt, ktorý sa šmýka z ruky. Preto požívam šnúrku a takisto sa dá dokúpiť gumenné puzdro.
    Zo zásekmi sa stretávam len málokedy, a to mám toho spusteného dosť.
    Baterka mi vydrží bezproblémov 2 dni, a to sa hrám aj chodím na internet. Bez takýchto náročných činností nieje problém mať výdrž aj 4 dni.
    Ja som s týmto mobilom maximálne spokojný.

    A ak nejakú funkciu v hocijakom smartfóne nenájdeš, tak to môžeš vyriešiť nejakou aplikáciou z marketu.

    mínusy HTC detailne nepoznám, takže spomeniem len ružový nádych fotiek a ich malé detaily, dotykové tlačidlá pod displejom, a nenažrané prostredie htc sense (pre niekoho to môže byť aj plus).

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (6)
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá.

Autor otázky bol spokojný s odpoveďou, preto je otázka uzavretá a nie je možné na ňu reagovať. Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.