Poradňa Sony Xperia Miro

Autor: | Vložené: 06.06.2013 000 19:40 | Témy: Poradňa Sony Xperia Miro

Poradte

Rozhodujem sa medzi mobilmi U a Miro, Za Miro hovori dobrá batéria, ale slabý výkon a bojím sa že bude sekat aj pri prepínaní medzi widgetmi, alebo bude pomaly reagovat (o hry mi nejde) ako mi to robil samsung. Za U hovorí jednoznačne výkon, ale odrádza ma batéria a ten priesvitný pásik. Najradšej by som si ich vyskusal ale nemám možnosť takže za každu odpoved budem rad.

  • Andrej

    Andrej

    7. júna 2013 - Najlepšia odpoveď Autor otázky označil túto odpoveď ako najlepšiu.

    zdravím ťa. osobne si myslím že hoci aký mobilný telefón nie je na hranie hier.. či je to symbian alebo android. keby mal brať každý do opravdy výkon pri androide je to podľa mňa jedno, záleží od všetkého aké aplikácie sa používajú alebo internet aký je. pre surfovanie na internete, volania a sms-kovanie je postačujúce. čo sa týka vzhľadu Xperia U má jemný dizajnový plast zadného krytu, pričom Xperia Miro má zadný kryt protišmykoví, čo ja ako majiteľ Xperie Miro som ocenil, pocit manipulácie je pohodlnejší, zdá sa mi že "U" je aj trošku väčší rozmerovo ale to asi kvôli výkonu a čo sa týka výdrže batérie u mojej Xperie Miro. plne nabitá - bez pripojenia na internet denne poslané 5x sms a 3 minúty hovoru "vybíjanie trvalo 6 dní a 20 hod.

    pekný deň

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá.

Autor otázky bol spokojný s odpoveďou, preto je otázka uzavretá a nie je možné na ňu reagovať. Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.