Poradňa Sony Xperia Tipo

Autor: | Vložené: 16.02.2013 000 11:13 | Témy: Poradňa Sony Xperia Tipo

Co zobrat

zdravim ktory mobil si mam kupit sony xperia tipo alebo sony xperia u alebo galaxy mini 2 hlavne aby nemrzol a nelagoval a je sony xperia tipo dobry mobil na net a hry????nelaguje::::ci take daco???dik za odpovede...

  • ???

    ???

    16. februára 2013 - Najlepšia odpoveď Autor otázky označil túto odpoveď ako najlepšiu.

    Takže Števo... Do jednej otázky si sa opýtal strašne veľa otázok naraz... Ale to nevadí. Takže prvá otázka bola, že ktorí mobil z trojice tipo, U alebo galaxi min 2... O tomto by sa dalo diskutovať dosť dlho... Ale hlavne by si sa mal rozhodnúť sám... Takže prejdime najpr tipo... Veľkým pozitívom je Android 4.0. (ice cream sandwich), 800 mhz procesor, multituch (ale to je dnes už samozrejmosť), interná pamäť 2,5 GB (dá sa rozšíriť pamäťovkou do 32 gb), má wifi, gps, no to čo všetky ostatné... Nevíhoda je zase, keď si celý mobil zapracete fotkami, hudbou a pod., tak Vám laguje... (ale to je u väčšiny smartphonoch)... To by bolo u tipa asi všetko... Teraz U... V prvom rade najväčšiu rolu hrá asi dvojjadrový procesor, ktorý má frekvenciu až 1 GHz/s, samozrejme väčší displej... Nevýhodou je, že xperia U nemá možnosť pamäťovej karty... A internú pamäť má 6 GB pre užívateľa... A samozrejme tým procesorom sa zvyšuje aj cena... Pri mini II je interná pamäť 4 GB (dá sa ale rozšíríť pamäťovou kartou), obrazovka podobná ako u Tipa, taktiež procesor s frekvenciou 800 MHz, Wifi, GPS to je samozrejmosťou... Pred troma mesiacmi som si kúpil Tipo a vôbec to neľutujem... mini II by som si nekupoval a U je z tejto trojice najvýkonnejšia, ale aj cena je tomu prispôsobená... A teraz k duhej časti Vašej otázky... K tomu sa dá Ťažko vyjadriť, či nemrzne, či nelaguje... Ako som už spomínal, keď si ho zahltíte hudbou, obrázkami a pod., tak Vám bude samozrejme sekať a lagovať... S hrami som nemal problém, zatiaľ všetky hry, ktoré boli určené pre Tipo mi išli... Akurát mám s Tipo jeden problém... Ako náhle chcem niečo stiahnuť z Google playy, tak mi napíše error. 403... Hľadal som riešenie tohto problému na internete, a zistil som, že nie som jediný, ktorý má s tým problém... Sú to desiatky ľudí... Samozrejme, dá sa existovať aj bez toho... Ale je to len na Vás, aký mobil si vyberiete... Tak to by bolo asi všetko... Snáď som Vám pomohol... :)

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (4)
    • Nie
    • števo

      16. februára 2013 - števo

      fuuuuuuu dikesss ze si tolko napisal a este jedna kokotinka ked si kupil tipo tak si dostal k nemu daku sdčku lebo dakde pisu ludia ze hej a inde zas ze nie ako je to????este raz dik ze si to takto rozpisal velmi si mi pomohol....


    • ???

      16. februára 2013 - ???

      :) to som rád :)... takže podľa toho, kde to kupuješ... Ja som to kúpil na shopie a tam mi ju nedali... musíš si dať na Heureka, hore "kde kúpiť" a vyberieš si obchod a dáš si viac variant... a tam si to prečítaj... ale jedna sdčka stojí 5€, tak ja by som si ju objednal osobitne... :)


  • Anonymný používateľ

    Anonymný používateľ

    16. februára 2013

    Sony xperia tipo je úplne ideálny mobil na hry :)

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (3)
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá.

Autor otázky bol spokojný s odpoveďou, preto je otázka uzavretá a nie je možné na ňu reagovať. Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.