Poradňa Samsung Galaxy S3 I9300 16GB

Autor: | Vložené: 08.07.2014 000 19:42 | Témy: Poradňa Samsung Galaxy S3 I9300 16GB

Nedostatky

Ahojte, mohli by mi majitelia tohto mobilu uviesť nejaké nedostatky, čo im na mobile prekáža/nefunguje a v prvom rade či sa neseká? Ďakujem :)

  • Lukáš Oravec

    Lukáš Oravec

    12. júla 2014

    1/ Seka sa Obcas ... Zalezi co na nom robite :) .. Mne napriklad ked mam otvorenu nejaku aplikaciu trosicku dlhsie (10 minut) tak mi chvilku trva kym sa mi nacitaju ikony na obrazovke ... Ale je to priehladnutejsie
    Hry na nom nesakaju ... Mozno raz za cas sa mi stane nejkay drobny zasek :)
    2/Dalej tu je Bateria ... Ja napriklad som student a rano tesne pred odchodom z domu vytahujem telefon s nabijacky .. Cez den som na nom po ceste do skoly a spat pocuvam pesnicky a mozn na chvilku pozrem na fb pocas dna ... Trocha sa na nom zahram a ked dojdem domov bateria ma nejakych cca 20-30 % tak ho dam zasa nabit ... Ked sa mi nabije idem von ... To mi uz vtedy zobere len par percen a ked dojdem domov tak sa na nom hram a na noc ho dam zasa fobit do 100% na rano :)
    Dalej je uz len sama spokojnost :) ... Fotak pekne foti a Hlane rychlo (aj predny ah zadny), Hudba ... Prilozene sluchtka hraju uplne paradne, reproduktor tiez nepatri k najhorsim :). Display je paradny,.. Krasne obraz, celkom rychla odozva, podla mna je odozva celkom rychla a velkos je taka akurat :) ... Ak mate mensie ruky neni problemsi zvyknut :)
    To je asi tak vsetko,... Dufam ze som vam pomohol :) .... Ak budete mat dalsie otazky pytajte sa

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.